Cuprins

Practică 2010-2011

În cadrul anului univeristar 2010-2011, programele de practică se desfășoară în perioada iunie-septembrie 2011. Studenții Facultății de Automatică și Calculatoare pot opta pentru una dintre următoarele variante de practică:

Mai multe detalii găsiți în secțiunile următoare.

Colocviu de practica 2011

Toate stagiile de practica se vor incheia cu un colocviu. Studenti vor putea opta pentru una dintre cele doua perioade de sustinere a colocviului de practica, in functie de cadrul de practica:

Documente necesare pentru colocviul de practica din 2011 (Studentii de anul 3 care nu fac practica in cadrul TRIPOD sau SPB pot alege oricare dintre cele 2 variante de mai jos, iar studentii de anul 2 trebuie sa completeze documentele de tip SPB pentru a le fi creditata practica pentru anul 3):

TRIPOD

Sudentii trebuie sa se prezinte la colocviu cu urmatoarele documente completate si semnate (unde este cazul).

In functie de compania partenera in cadrul proiectului TRIPOD, RAPORTUL TEHNIC se poate completa si pornind de la unul si modelel de mai jos:

Intrebari legate de actele de practica pentru TRIPOD pot fi adresate la contact.practica

Premii acordate in cadrul proiectul TRIPOD in septembrie 2011

Premiul I

Premiul II

Premiul III

Stagii pe Bune

In afara de stagiile TRIPOD, orice stagiu se poate realiza folosind conventia de practica PACT / Stagii pe Bune de 2 pagini, pre-semnata si stampilata de facultate. Documentele necesare pentru colocviul de practica in acest caz sunt similare cu cele de anul trecut, si anume:

Intrebari legate de actele de practica pentru PACT sau alte stagii pot fi adresate la stagii@cs.pub.ro