Unelte utilizator

Unelte site


studenti:diploma:2016-2017

Diferențe

Aici sunt prezentate diferențele dintre versiunile selectate și versiunea curentă a paginii.

Link către această vizualizare comparativă

Both sides previous revision Versiuni anterioare
Urmatoarea versiune
Versiuni anterioare
studenti:diploma:2016-2017 [2018/06/29 13:14]
ciprian.truica [Comisia 5]
studenti:diploma:2016-2017 [2020/07/19 13:49] (curent)
Linia 1: Linia 1:
-= Diplomă 2016-2017 =+====== Diplomă 2016-2017 ======
  
-== Template-uri folosite din 2009 pana in 2017 in Departamentul de Calculatoare ==+===== Template-uri folosite din 2009 pana in 2017 in Departamentul de Calculatoare =====
  
-* {{:studenti:licenta:diploma-project-template.doc | Template Microsoft Office}} +   {{:studenti:licenta:diploma-project-template.doc | Template Microsoft Office}} 
-* [[https://github.com/systems-cs-pub-ro/templates/archive/master.zip|Template LaTeX 1 & 2]] (directoarele {{{theses/diploma/}}} și {{{theses/mihai.balan/}}}). +   [[https://github.com/systems-cs-pub-ro/templates/archive/master.zip|Template LaTeX 1 & 2]] (directoarele {{{theses/diploma/}}} și {{{theses/mihai.balan/}}}). 
-* {{:studenti:licenta:template.diploma.latex.new.zip|Template LaTeX 3}}+   {{:studenti:licenta:template.diploma.latex.new.zip|Template LaTeX 3}}
  
 Utilizarea acestor modele este recomandata dar pot fi aduse modificări personale de formatare, sub indrumarea cadrului didactic coordonator. Utilizarea acestor modele este recomandata dar pot fi aduse modificări personale de formatare, sub indrumarea cadrului didactic coordonator.
  
-* Studenții trebuie să fie prezenți, în ziua și sala planificată, cu **15 minute** înainte de începerea sesiunii. +   Studenții trebuie să fie prezenți, în ziua și sala planificată, cu **15 minute** înainte de începerea sesiunii. 
-*În intervalul până la începerea sesiunii, se vor preda secretarului comisiei slide-urile pentru prezentare. +     În intervalul până la începerea sesiunii, se vor preda secretarului comisiei slide-urile pentru prezentare. 
-*Slide-urile trebuie să se găsească pe un stick USB (nu pe e-mail).+     Slide-urile trebuie să se găsească pe un stick USB (nu pe e-mail).
  
-== Înscriere pentru examenul de licență ==+===== Înscriere pentru examenul de licență =====
  
-* Informații despre înscrierea pentru examenul de licență găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]].+   Informații despre înscrierea pentru examenul de licență găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]].
  
-== Informații ==+===== Informații =====
  
-* Informații despre înscrierea pentru proiectul de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]]. +   Informații despre înscrierea pentru proiectul de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]]. 
-* Informații despre predarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:predare]]. +   Informații despre predarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:predare]]. 
-* **Lucrarea de diplomă va fi verificată anti-plagiat.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. +   **Lucrarea de diplomă va fi verificată anti-plagiat.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. 
-* Informații despre susținerea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:sustinere]]. +   Informații despre susținerea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:sustinere]]. 
-* Informații despre redactarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:redactare]] și a paginii [[:studenti:diploma:indicatii]]. +   Informații despre redactarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:redactare]] și a paginii [[:studenti:diploma:indicatii]]. 
-* Înainte de predare, lucrările trebuie să fie uploadate pe site-ul [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]]. +   Înainte de predare, lucrările trebuie să fie uploadate pe site-ul [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]]. 
-*În formularul de upload de pe [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] completați titlul lucrării **în limba română**. +     În formularul de upload de pe [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] completați titlul lucrării **în limba română**. 
-*Titlul lucrării să **nu** conțină numai majuscule. Adică ''Sandboxing în platformele de gaming'', **nu** ''SANDBOXING ÎN PLATFORMELE DE GAMING''+     Titlul lucrării să **nu** conțină numai majuscule. Adică ''Sandboxing în platformele de gaming'', **nu** ''SANDBOXING ÎN PLATFORMELE DE GAMING''
-***Lucrarea de diplomă va fi verificată anti-plagiat.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. +     **Lucrarea de diplomă va fi verificată anti-plagiat.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. 
-* Pentru alte informații sau întrebări, trimiteți un mesaj la adresa [[diploma-intrebari@cs.pub.ro]].+   Pentru alte informații sau întrebări, trimiteți un mesaj la adresa [[diploma-intrebari@cs.pub.ro]].
  
-== Sesiunea de diplomă iulie 2017 ==+===== Sesiunea de diplomă iulie 2017 =====
  
-* Sesiunea de diplomă iulie 2017 are loc în perioada **3-7 iulie 2017**. +   Sesiunea de diplomă iulie 2017 are loc în perioada **3-7 iulie 2017**. 
-* Pentru înscriere, studenții trebuie să ridice formularul de înscriere de la secretariatul facultății în perioada 19-23 iunie 2017. +   Pentru înscriere, studenții trebuie să ridice formularul de înscriere de la secretariatul facultății în perioada 19-23 iunie 2017. 
-* Predarea formularelor și înscrierea candidaților pentru examenul de diplomă se face la secretariatul facultății în perioada 26-29 iunie 2017. ** Concomitent, va putea fi realizată și înscrierea la master. ** +   Predarea formularelor și înscrierea candidaților pentru examenul de diplomă se face la secretariatul facultății în perioada 26-29 iunie 2017. ** Concomitent, va putea fi realizată și înscrierea la master. ** 
-* Lucrările de diplomă se predau fizic și electronic (upload) **miercuri, 28 iunie 2017, în intervalul 13:00-20:00, în sala PRECIS 306**.+   Lucrările de diplomă se predau fizic și electronic (upload) **miercuri, 28 iunie 2017, în intervalul 13:00-20:00, în sala PRECIS 306**.
  
 <note important> <note important>
Linia 41: Linia 41:
 </note> </note>
  
-=== Comisia 1 ===+==== Comisia 1 ====
  
 Comisia 1 își desfășoară activitatea în sala Precis 705/706, în ziua de marți 4 iulie 2017, începând cu ora 8:30. Comisia 1 își desfășoară activitatea în sala Precis 705/706, în ziua de marți 4 iulie 2017, începând cu ora 8:30.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Nicolae Țăpuș - președinte +  -  Prof. dr. ing. Nicolae Țăpuș - președinte 
-Prof. dr. ing. Emil Slușanschi +  -  Prof. dr. ing. Emil Slușanschi 
-Conf. dr. ing. Dan Tudose +  -  Conf. dr. ing. Dan Tudose 
-Conf. dr. ing. Cornel Popescu +  -  Conf. dr. ing. Cornel Popescu 
-Ș.l. dr. ing. Laura Ruse +  -  Ș.l. dr. ing. Laura Ruse 
-As. drd. ing. Cristian Trancă - secretar+  -  As. drd. ing. Cristian Trancă - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 1 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 1 este descrisă mai jos.
  
-==== I. Marți 4 iulie 2017, Precis 705, ora 8:30 ====+=== I. Marți 4 iulie 2017, Precis 705, ora 8:30 ===
  
-#ALDOIU Şt. Ştefan-Alexandru +  - ALDOIU Şt. Ştefan-Alexandru 
-#CIOCÎRLAN S. Ştefan-Dan +  CIOCÎRLAN S. Ştefan-Dan 
-#URSACHE Gh. Andrei +  URSACHE Gh. Andrei 
-#VIZIRU V. Luciana-Elena +  VIZIRU V. Luciana-Elena 
-#DUMITRIU V. Paul-Mihăiţă +  DUMITRIU V. Paul-Mihăiţă 
-#GRIGOREAN D. Alin-Andrei +  GRIGOREAN D. Alin-Andrei 
-#MIHAI L. Darius +  MIHAI L. Darius 
-#VASILE G. Cristi-Alexandru +  VASILE G. Cristi-Alexandru 
-#ADĂSCĂLIŢEI L. Radu-Adrian +  ADĂSCĂLIŢEI L. Radu-Adrian 
-#CRINTEA D. Cosmin +  CRINTEA D. Cosmin 
-#FLORESCU Gh. Ştefan-Costinel +  FLORESCU Gh. Ştefan-Costinel 
-#MIHAI C. Ioana-Daniela +  MIHAI C. Ioana-Daniela 
-#SAVUSCAN M. Theodor-Ioan-Petru +  SAVUSCAN M. Theodor-Ioan-Petru 
-#PARASCHIV N. Alexandru-Cosmin +  PARASCHIV N. Alexandru-Cosmin 
-#FLOREA S. Cătălin +  FLOREA S. Cătălin 
-#NĂSTASE V. Cosmin +  NĂSTASE V. Cosmin 
-#PREDA F.D. Doru-Gabriel +  PREDA F.D. Doru-Gabriel 
-#GERMAN Al.A. Paul-Adrian+  GERMAN Al.A. Paul-Adrian
  
  
-==== II. Marți 4 iulie 2017, Precis 706, ora 8:30 ====+=== II. Marți 4 iulie 2017, Precis 706, ora 8:30 ===
  
-#BONTEA I. Dragoş-Marian +  - BONTEA I. Dragoş-Marian 
-#MARINUŞ N. Alexandru +  MARINUŞ N. Alexandru 
-#MINCU M. Dragoş-Alexandru +  MINCU M. Dragoş-Alexandru 
-#NICULAE P. Petre-Gabriel +  NICULAE P. Petre-Gabriel 
-#ANDREICA I.J. Mădălin-Andrei +  ANDREICA I.J. Mădălin-Andrei 
-#DAVIDOIU D. Georgiana-Mădălina +  DAVIDOIU D. Georgiana-Mădălina 
-#BURTICIOAIA A.I. Laura-Maria +  BURTICIOAIA A.I. Laura-Maria 
-#MĂRCULESCU M. Cristian-Marian +  MĂRCULESCU M. Cristian-Marian 
-#COJOCARU D. Michel-Daniel +  COJOCARU D. Michel-Daniel 
-#STOIA C.N. Andrei-Alexandru +  STOIA C.N. Andrei-Alexandru 
-#ANGHEL Gh. Ionuţ-Mugurel +  ANGHEL Gh. Ionuţ-Mugurel 
-#NICOLAE M. Alina-Elena +  NICOLAE M. Alina-Elena 
-#ROŞCA-MARC S. Theodor +  ROŞCA-MARC S. Theodor 
-#STAMATE Gh. Laurenţiu-George +  STAMATE Gh. Laurenţiu-George 
-#ŞORODOC C. Alexandru +  ŞORODOC C. Alexandru 
-#CRISTACHE I. Gabriel +  CRISTACHE I. Gabriel 
-#DARABAN N. Alexandra-Mihaela +  DARABAN N. Alexandra-Mihaela 
-#ŞONEA Gh. Andreea+  ŞONEA Gh. Andreea
  
-=== Comisia 2 ===+==== Comisia 2 ====
  
 Comisia 2 își desfășoară activitatea în sălile PRECIS 706 și PRECIS 705, în ziua de luni, 03.07.2017, începând cu ora 8:30. Comisia 2 își desfășoară activitatea în sălile PRECIS 706 și PRECIS 705, în ziua de luni, 03.07.2017, începând cu ora 8:30.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Răzvan Rughiniș - președinte +  -  Prof. dr. ing. Răzvan Rughiniș - președinte 
-Prof. dr. ing. Francisc Iacob +  -  Prof. dr. ing. Francisc Iacob 
-Ș.l. dr. ing. Daniel Rosner +  -  Ș.l. dr. ing. Daniel Rosner 
-Prof. dr. ing. Dragoș Niculescu +  -  Prof. dr. ing. Dragoș Niculescu 
-Conf. dr. ing. Costin Raiciu +  -  Conf. dr. ing. Costin Raiciu 
-As. drd. ing. George Sârbu - secretar+  -  As. drd. ing. George Sârbu - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 2 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 2 este descrisă mai jos.
  
-==== Luni, 03.07.2017, sala PRECIS 706, ora 8:30 ====+=== Luni, 03.07.2017, sala PRECIS 706, ora 8:30 ===
  
-ANTONACHE P. Andra-Laura +  -  ANTONACHE P. Andra-Laura 
-BANU I. Călin-Iulian +  -  BANU I. Călin-Iulian 
-BĂLAN F.O. Alexandru +  -  BĂLAN F.O. Alexandru 
-BĂRBĂSCU Gh. Răzvan-Marcel +  -  BĂRBĂSCU Gh. Răzvan-Marcel 
-DIMITRIU M. Dragoş-Cosmin +  -  DIMITRIU M. Dragoş-Cosmin 
-DINCĂ V.V. Adriana +  -  DINCĂ V.V. Adriana 
-GEAMBAŞU N. George-Liviu +  -  GEAMBAŞU N. George-Liviu 
-IONESCU C. Andra-Denis +  -  IONESCU C. Andra-Denis 
-ISTRATE I.I. Adela-Corina +  -  ISTRATE I.I. Adela-Corina 
-MANOLESCU O.R. Mircea +  -  MANOLESCU O.R. Mircea 
-MATEŞICĂ M. Iulian-Răzvan +  -  MATEŞICĂ M. Iulian-Răzvan 
-MERTOIU L. Alina-Maria +  -  MERTOIU L. Alina-Maria 
-MIHĂILESCU C. Maria-Elena +  -  MIHĂILESCU C. Maria-Elena 
-OPREA D. Flavia +  -  OPREA D. Flavia 
-OPREA V. Mădălin-Constantin +  -  OPREA V. Mădălin-Constantin 
-PENU St. Alexandru Marian +  -  PENU St. Alexandru Marian 
-SIMION S. Florentin +  -  SIMION S. Florentin 
-STĂNESCU D. Răzvan-Mihai +  -  STĂNESCU D. Răzvan-Mihai 
-MOCANU Andru-Octavian +  -  MOCANU Andru-Octavian 
-NICOALE P. Alexandru+  -  NICOALE P. Alexandru
  
-==== Luni, 03.07.2017, sala PRECIS 705, ora 8:30 ====+=== Luni, 03.07.2017, sala PRECIS 705, ora 8:30 ===
  
-BRĂNESCU M. Mihai-Adrian +  -  BRĂNESCU M. Mihai-Adrian 
-CERGHIT N. Ionel +  -  CERGHIT N. Ionel 
-COGEAN C. Adriana +  -  COGEAN C. Adriana 
-CONSTANTINESCU N. Adriana +  -  CONSTANTINESCU N. Adriana 
-CRUCERU Gh. Călin-Cristian +  -  CRUCERU Gh. Călin-Cristian 
-DIMOS D. Alexandros +  -  DIMOS D. Alexandros 
-GHEORGHE D. Liviu-Adrian +  -  GHEORGHE D. Liviu-Adrian 
-DOBRE M. Grigore-Adelin +  -  DOBRE M. Grigore-Adelin 
-DOSPINESCU S. Dragoş +  -  DOSPINESCU S. Dragoş 
-DRĂGAN T. Daniela-Liliana +  -  DRĂGAN T. Daniela-Liliana 
-HÎRGĂU A. Andrei-Mircea +  -  HÎRGĂU A. Andrei-Mircea 
-IVAŞCU C. Gabriel-Cristian +  -  IVAŞCU C. Gabriel-Cristian 
-MIHAI M. Gabriel-Ovidiu +  -  MIHAI M. Gabriel-Ovidiu 
-MUŞAT P. Dragoş-Mihai +  -  MUŞAT P. Dragoş-Mihai 
-NECULA C. Darius-Liviu +  -  NECULA C. Darius-Liviu 
-OANCEA C. Radu-Adrian +  -  OANCEA C. Radu-Adrian 
-RADU V. Iulian-Gabriel +  -  RADU V. Iulian-Gabriel 
-ŞTEFAN F. Bogdan-Mihai +  -  ŞTEFAN F. Bogdan-Mihai 
-URSU N. Vlad-Andrei +  -  URSU N. Vlad-Andrei 
-VOICULEASA Al. Dan-Alexandru +  -  VOICULEASA Al. Dan-Alexandru 
-=== Comisia 3 ===+ 
 +==== Comisia 3 ====
  
 Comisia 3 își desfășoară activitatea în sala EG304, în perioada 03.06.17 - 06.06.17, începând cu ora 9.30. Comisia 3 își desfășoară activitatea în sala EG304, în perioada 03.06.17 - 06.06.17, începând cu ora 9.30.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Florica Moldoveanu - președinte +  -  Prof. dr. ing. Florica Moldoveanu - președinte 
-Prof. dr. ing. Alin Moldoveanu +  -  Prof. dr. ing. Alin Moldoveanu 
-Ș.l. dr. ing. Anca Morar +  -  Ș.l. dr. ing. Anca Morar 
-Ș.l. dr.ing. Vlad Posea +  -  Ș.l. dr.ing. Vlad Posea 
-Ș.l. dr. ing. Victor Asavei +  -  Ș.l. dr. ing. Victor Asavei 
-As. drd. ing. Oana Ferche - secretar+  -  As. drd. ing. Oana Ferche - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 3 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 3 este descrisă mai jos.
 +    * Luni 03.06.17, sala EG304, ora 9.30**
  
-Luni 03.06.17, sala EG304, ora 9.30+  -  BASUC CBogdan-Lucian 
 +  -  BUTUC I.CElena-Roxana 
 +  -  GHEORGHE C. Oana-Maria 
 +  -  GHEORGHE M. Paul-Cristian-Florian 
 +  -  ION I. Cristian-Răzvan 
 +  -  PETCU D. Marius 
 +  -  SIMA I. Paula 
 +  -  TĂNASE I.L. Adrian-Ionuţ 
 +  -  MUSCALU V.N.I. Vlad 
 +  -  STAMATE I. Ştefan 
 +  -  AUNGURENCEI S.M. Ştefania 
 +  -  MIHU C.M. Andrei 
 +  -  BOGDAN Andrei
  
-1BASUC CBogdan-Lucian +    * Miercuri 05.06.17, sala EG304, ora 9.30**
-2. BUTUC I.C. Elena-Roxana +
-3. GHEORGHE C. Oana-Maria +
-4. GHEORGHE M. Paul-Cristian-Florian +
-5. ION I. Cristian-Răzvan +
-6. PETCU D. Marius +
-7. SIMA I. Paula +
-8. TĂNASE I.L. Adrian-Ionuţ +
-9. MUSCALU V.N.I. Vlad +
-10. STAMATE I. Ştefan +
-11. AUNGURENCEI S.M. Ştefania +
-12. MIHU C.M. Andrei +
-13. BOGDAN Andrei+
  
 +  -  ŞTIUCĂ D. Mihai-Adrian
 +  -  MIRONICĂ M. Paul-Ciprian
 +  -  CISMARU C. Mihai-Claudiu
 +  -  DAROUIECH F. Naief-Amir
 +  -  EVA C. Andrei-Viorel
 +  -  MĂCRINEANU S. Şerban
 +  -  MĂGÎRDICEAN R. Răzvan-Ionuţ
 +  -  PETRESCU C. Remus-Georgian
 +  -  SIMION F. Ruxandra
 +  -  SĂNDULESCU Gh. Adela-Adriana
 +  -  BALOSACHE C. Alexandru-Cosmin
 +  -  DAŞCO V. Tudor
 +  -  DEDIU M. Matei
 +  -  GODZA G.F. Mihai
 +  -  GROZEA F. Cosmin-Marcel
 +  -  VISARION-MINGOPOL V. Alexandru-Viorel
  
-Miercuri 05.06.17, sala EG304, ora 9.30+    * Joi 06.06.17, sala EG304, ora 9.30**
  
-1ŞTIUCĂ D. Mihai-Adrian +  -  BÎRZU GGeorge 
-2MIRONICĂ M. Paul-Ciprian +   DINU M.M. Ovidiu-Alexandru 
-3CISMARU C. Mihai-Claudiu +   GHIDEL IRadu 
-4DAROUIECH F. Naief-Amir +  -  PARASCHIV C. Tudor 
-5. EVA C. Andrei-Viorel +   ŞERBAN PBogdan-Ionut 
-6MĂCRINEANU S. Şerban +   ŢONCU IVasile 
-7. MĂGÎRDICEAN RRăzvan-Ionuţ +   VĂDUVA LGabriel-Eugen 
-8. PETRESCU C. Remus-Georgian +   PETRE C. Alexandru-Teodor 
-9SIMION F. Ruxandra +   TUDOR CCosmin-Mihai 
-10.SĂNDULESCU Gh. Adela-Adriana +   CONSTANTINESCU CDaniel-Andrei 
-11.BALOSACHE CAlexandru-Cosmin +   DRĂGAN M.RDragoş-Andrei 
-12.DAŞCO V. Tudor +   PANAITESCU ECristian 
-13.DEDIU M. Matei  +   GHIŢĂ M. Bogdan 
-14.GODZA G.F. Mihai  +   MURARU SGeorge-Cristian 
-15.GROZEA F. Cosmin-Marcel +   ŞTEFU VTeodor-Petre 
-16.VISARION-MINGOPOL VAlexandru-Viorel +   STREZEA IGabriela
  
  
-Joi 06.06.17, sala EG304, ora 9.30 +==== Comisia 4 ====
- +
-1. BÎRZU G. George +
-2. DINU M.M. Ovidiu-Alexandru +
-3. GHIDEL I. Radu +
-4. PARASCHIV C. Tudor +
-5. ŞERBAN P. Bogdan-Ionut +
-6. ŢONCU I. Vasile +
-7. VĂDUVA L. Gabriel-Eugen +
-8. PETRE C. Alexandru-Teodor +
-9. TUDOR C. Cosmin-Mihai +
-10. CONSTANTINESCU C. Daniel-Andrei +
-11. DRĂGAN M.R. Dragoş-Andrei +
-12. PANAITESCU E. Cristian +
-13. GHIŢĂ M. Bogdan +
-14. MURARU S. George-Cristian +
-15. ŞTEFU V. Teodor-Petre +
-16. STREZEA I. Gabriela +
- +
-=== Comisia 4 ===+
  
 Comisia 4 își desfășoară activitatea în sala **ED010**, în perioada 4-7 iulie, începând cu ora **09:30**. Comisia 4 își desfășoară activitatea în sala **ED010**, în perioada 4-7 iulie, începând cu ora **09:30**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Adina Florea - președinte +  -  Prof. dr. ing. Adina Florea - președinte 
-Prof. dr. ing. Ștefan Trăușan-Matu +  -  Prof. dr. ing. Ștefan Trăușan-Matu 
-Conf. dr. ing. Andrei Olaru +  -  Conf. dr. ing. Andrei Olaru 
-Conf. dr. ing. Traian Rebedea +  -  Conf. dr. ing. Traian Rebedea 
-Ș.l. dr. ing. Șerban Radu +  -  Ș.l. dr. ing. Șerban Radu 
-As. drd. ing. Radu Iacob - secretar+  -  As. drd. ing. Radu Iacob - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 4 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 4 este descrisă mai jos.
  
-==== Marti, sala ED010, ora 09:30 ====+=== Marti, sala ED010, ora 09:30 ===
  
   - VICOL I.O. Anca-Diana   - VICOL I.O. Anca-Diana
Linia 260: Linia 259:
   - CANJA Viorel   - CANJA Viorel
  
-==== Miercuri, 5 iulie, sala ED010, ora 09:30 ====+=== Miercuri, 5 iulie, sala ED010, ora 09:30 ===
  
   - ION E.F. Diana-Gabriela-Ştefania   - ION E.F. Diana-Gabriela-Ştefania
Linia 280: Linia 279:
   - SÎRBU S. Lavinia-Ştefania   - SÎRBU S. Lavinia-Ştefania
  
-==== Vineri, 7 iulie, sala ED010, ora 09:30 ====+=== Vineri, 7 iulie, sala ED010, ora 09:30 ===
  
   - BOICU F. Ionuţ     - BOICU F. Ionuţ  
Linia 299: Linia 298:
   - TATU I. Daniela - Florentina   - TATU I. Daniela - Florentina
   - FILIUŢĂ C. Alex-Cătălin   - FILIUŢĂ C. Alex-Cătălin
-=== Comisia 5 ===+==== Comisia 5 ====
  
 Comisia 5 își desfășoară activitatea în sala  Precis 305, în perioada 4-5 Iulie 2017, începând cu ora 8:30. Comisia 5 își desfășoară activitatea în sala  Precis 305, în perioada 4-5 Iulie 2017, începând cu ora 8:30.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Florin Rădulescu - președinte +  -  Prof. dr. ing. Florin Rădulescu - președinte 
-Prof. dr. ing. Costin Boiangiu +  -  Prof. dr. ing. Costin Boiangiu 
-Conf. dr. ing. Alexandru Boicea +  -  Conf. dr. ing. Alexandru Boicea 
-Conf. dr. ing. Irina Mocanu +  -  Conf. dr. ing. Irina Mocanu 
-Ș.l. dr. ing. Carmen Odubășteanu +  -  Ș.l. dr. ing. Carmen Odubășteanu 
-As. drd. ing. Ciprian-Octavian Truică - secretar+  -  As. drd. ing. Ciprian-Octavian Truică - secretar
  
 [[http://info.cs.pub.ro/frbd/2017/diploma/|Pozele de grup sunt aici pentru ambele zile]] [[http://info.cs.pub.ro/frbd/2017/diploma/|Pozele de grup sunt aici pentru ambele zile]]
Linia 315: Linia 314:
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 5 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 5 este descrisă mai jos.
  
-==== Marți 04 Iulie 2017, sala Precis 305, ora 8:30 ====+=== Marți 04 Iulie 2017, sala Precis 305, ora 8:30 ===
  
-ARSENESCU M. Mihai-Cătălin +  -  ARSENESCU M. Mihai-Cătălin 
-ATANASIU M.G. Alexandru-Marian +  -  ATANASIU M.G. Alexandru-Marian 
-BOBOC I. Ionuţ-Gabriel +  -  BOBOC I. Ionuţ-Gabriel 
-MANEA E. Bogdan-Ştefan +  -  MANEA E. Bogdan-Ştefan 
-MIHALESCU G. Gabriela-Angelica +  -  MIHALESCU G. Gabriela-Angelica 
-TACHE S.I. Lavinia +  -  TACHE S.I. Lavinia 
-TIMISICĂ I. Valentin-Marian-Răzvan +  -  TIMISICĂ I. Valentin-Marian-Răzvan 
-AXINTE C. Dana-Raluca +  -  AXINTE C. Dana-Raluca 
-BĂLOI C. Bogdan Cristian +  -  BĂLOI C. Bogdan Cristian 
-CĂCIULĂ C. Raluca +  -  CĂCIULĂ C. Raluca 
-CODREANU O.M. Andrei-Marian +  -  CODREANU O.M. Andrei-Marian 
-DRĂGOI D. Marius-Ninel-Cătălin +  -  DRĂGOI D. Marius-Ninel-Cătălin 
-GHERMAN C. Ana-Lorena +  -  GHERMAN C. Ana-Lorena 
-IANCU R. Florin-Eugen +  -  IANCU R. Florin-Eugen 
-OPREA V. Cosmin-Dumitru +  -  OPREA V. Cosmin-Dumitru 
-BĂRBUCEANU C. Mălin-Andrei +  -  BĂRBUCEANU C. Mălin-Andrei 
-MIU T. Cristina-Andreea +  -  MIU T. Cristina-Andreea 
-NICOLA T. Vlad-Cristian +  -  NICOLA T. Vlad-Cristian 
-PĂUN C. Ioana-Claudia +  -  PĂUN C. Ioana-Claudia 
-SPĂTARU V. Adriana-Eleonora +  -  SPĂTARU V. Adriana-Eleonora 
-VLĂDULESCU M. Irina-Georgiana+  -  VLĂDULESCU M. Irina-Georgiana
  
-==== Miercuri 05 Iulie 2017, sala Precis 305, ora 8:30 ====+=== Miercuri 05 Iulie 2017, sala Precis 305, ora 8:30 ===
  
-BOTTEA C. Alexandru +  -  BOTTEA C. Alexandru 
-CRUCERU M. Vlad-Ionuţ +  -  CRUCERU M. Vlad-Ionuţ 
-ENACHE P. Ionuţ-Vivian +  -  ENACHE P. Ionuţ-Vivian 
-IFRIM I. Andreea-Carmen +  -  IFRIM I. Andreea-Carmen 
-NURBERDIYEV Pudak +  -  NURBERDIYEV Pudak 
-POPESCU E. Ovidiu-Ioan +  -  POPESCU E. Ovidiu-Ioan 
-RACU D. Roxana +  -  RACU D. Roxana 
-RIŢĂ I. Cristian-Nicolae +  -  RIŢĂ I. Cristian-Nicolae 
-SAFTA I. Maria-Raluca +  -  SAFTA I. Maria-Raluca 
-ŞERBAN D. Alexandru +  -  ŞERBAN D. Alexandru 
-TROZNAY C. Denisa-Alina +  -  TROZNAY C. Denisa-Alina 
-ANTOHE R.A. Andreea-Cristina +  -  ANTOHE R.A. Andreea-Cristina 
-BÎNĂ I. George-Cătălin +  -  BÎNĂ I. George-Cătălin 
-DOBRESCU I. Adriana Silvia +  -  DOBRESCU I. Adriana Silvia 
-MAN T. Cristina +  -  MAN T. Cristina 
-NEAGOE M. Diana-Elena +  -  NEAGOE M. Diana-Elena 
-NICULAE M. Cristian-Mihai +  -  NICULAE M. Cristian-Mihai 
-PÎRÎIANU Al. Elena-Lavinia +  -  PÎRÎIANU Al. Elena-Lavinia 
-ZORILĂ D.E. Mihai-Andrei +  -  ZORILĂ D.E. Mihai-Andrei 
-BULEA C.H. Ana-Marina +  -  BULEA C.H. Ana-Marina 
-OPRICA C.F. Adrian-Cătălin+  -  OPRICA C.F. Adrian-Cătălin
  
  
-=== Comisia 6 ===+==== Comisia 6 ====
  
 Comisia 6 își desfășoară activitatea în sala PRECIS 604, în zilele de 4,5,6 Iulie, începând cu ora 8:30 Comisia 6 își desfășoară activitatea în sala PRECIS 604, în zilele de 4,5,6 Iulie, începând cu ora 8:30
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Mariana Mocanu - președinte +  -  Prof. dr. ing. Mariana Mocanu - președinte 
-Prof. dr. ing. Nirvana Popescu +  -  Prof. dr. ing. Nirvana Popescu 
-Prof. dr. ing. Constantin Ilaș +  -  Prof. dr. ing. Constantin Ilaș 
-Ș.l. dr.ing. Andrei Mogoș +  -  Ș.l. dr.ing. Andrei Mogoș 
-Ș.l. dr. ing. Clementin Cercel +  -  Ș.l. dr. ing. Clementin Cercel 
-As. drd. ing. Sorin Ciolofan - secretar+  -  As. drd. ing. Sorin Ciolofan - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 6 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 6 este descrisă mai jos.
  
-==== Marti 4 Iulie, sala PRECIS 604, ora 8:30 ===+=== Marti 4 Iulie, sala PRECIS 604, ora 8:30 ===
- +
- 1. ANTON G. Constanţa-Mihaela +
- 2. CHELCEA G.I. Adelina-Gabriela +
- 3. CORMAN E. Alexandru-Ştefan +
- 4. GHIŢĂ S. Cristian-Alin +
- 5. MATEI L.C. Andra-Gabriela +
- 6. MENABIL B. Ailin +
- 7. MICU I. Diana-Maria +
- 8. NICOLAE I. Gabriela-Nicoleta +
- 9. PÎNZARU F. Mihaela +
- 10. PREDA V. Ştefan-Alexandru +
- 11. ROŞIORU D.M. Petre-Cristian +
- 12. STAMATIU Al. Ana-Ruxandra +
- 13. STOENESCU V. Horia +
- 14. SCĂRLĂTESCU Mircea+
  
 +  -  ANTON G. Constanţa-Mihaela
 +  -  CHELCEA G.I. Adelina-Gabriela
 +  -  CORMAN E. Alexandru-Ştefan
 +  -  GHIŢĂ S. Cristian-Alin
 +  -  MATEI L.C. Andra-Gabriela
 +  -  MENABIL B. Ailin
 +  -  MICU I. Diana-Maria
 +  -  NICOLAE I. Gabriela-Nicoleta
 +  -  PÎNZARU F. Mihaela
 +  -  PREDA V. Ştefan-Alexandru
 +  -  ROŞIORU D.M. Petre-Cristian
 +  -  STAMATIU Al. Ana-Ruxandra
 +  -  STOENESCU V. Horia
 +  -  SCĂRLĂTESCU Mircea
  
-==== Miercuri 5 Iulie, sala PRECIS 604, ora 8:30  ====+=== Miercuri 5 Iulie, sala PRECIS 604, ora 8:30  ===
  
- 1. ANTONICĂ C. Alexandru +  -  ANTONICĂ C. Alexandru 
- 2. BACLAVA S. Georgiana-Liliana +  -  BACLAVA S. Georgiana-Liliana 
- 3. CAPLESCU I. Oana +  -  CAPLESCU I. Oana 
- 4. COSTEA O. Dragoş-Florin +  -  COSTEA O. Dragoş-Florin 
- 5. ENE A.M. Orlando-Georgian +  -  ENE A.M. Orlando-Georgian 
- 6. FOLEA D. Bogdan +  -  FOLEA D. Bogdan 
- 7. GHEORGHE C.N. Florin-Lucian +  -  GHEORGHE C.N. Florin-Lucian 
- 8. JITIANU F. Alexandra-Mihaela +  -  JITIANU F. Alexandra-Mihaela 
- 9. MITITIUC P. Cătălin +  -  MITITIUC P. Cătălin 
- 10. MUREŞEANU D. Bogdan-Marian +  -  MUREŞEANU D. Bogdan-Marian 
- 11. NEAGOE M.C. Radu +  -  NEAGOE M.C. Radu 
- 12. TĂNASE F. Adrian-Nicolae +  -  TĂNASE F. Adrian-Nicolae 
- 13. TURCU V. George-Alexandru +  -  TURCU V. George-Alexandru 
- 14. ZAFIU Gh. Costinel-Claudiu+  -  ZAFIU Gh. Costinel-Claudiu
  
 +=== Joi 6 Iulie, sala PRECIS 604, ora 8:30  ===
  
-==== Joi 6 Iulie, sala PRECIS 604, ora 8:30  ====+  -  AURARIU I.M.O. Răzvan 
 +  -  BODÎRLĂU C. Alexandra-Maria 
 +  -  CĂLINA F. Cristian-Florin 
 +  -  CRECANĂ L. Constantin-Cosmin 
 +  -  CRISTEA N. Alexandru-Marius 
 +  -  FILIP I. Ion-Dorinel 
 +  -  GHEORGHE S. Alin-Gabriel 
 +  -  IONESCU V.D. Bianca - Raluca 
 +  -  NĂTĂRĂU M.N. Alexandru-Lilian 
 +  -  OPREA I. George-Bogdan 
 +  -  ORJANU G. Oana-Alexandra 
 +  -  POPA D. Maria-Cătălina 
 +  -  POŞTOACĂ A. Andrei-Vlad 
 +  -  ŞERBAN C. Ionuţ-Emanuel 
 +  -  VOICA M.L. Mihai-Robert
  
- 1. AURARIU I.M.O. Răzvan 
- 2. BODÎRLĂU C. Alexandra-Maria 
- 3. CĂLINA F. Cristian-Florin 
- 4. CRECANĂ L. Constantin-Cosmin 
- 5. CRISTEA N. Alexandru-Marius 
- 6. FILIP I. Ion-Dorinel 
- 7. GHEORGHE S. Alin-Gabriel 
- 8. IONESCU V.D. Bianca - Raluca 
- 9. NĂTĂRĂU M.N. Alexandru-Lilian 
- 10. OPREA I. George-Bogdan 
- 11. ORJANU G. Oana-Alexandra 
- 12. POPA D. Maria-Cătălina 
- 13. POŞTOACĂ A. Andrei-Vlad 
- 14. ŞERBAN C. Ionuţ-Emanuel 
- 15. VOICA M.L. Mihai-Robert 
  
-== Sesiunea de diplomă septembrie 2017 ==+===== Sesiunea de diplomă septembrie 2017 =====
  
 Sesiunea de diplomă septembrie 2017 are loc în perioada **11-13 septembrie 2017**. Sesiunea de diplomă septembrie 2017 are loc în perioada **11-13 septembrie 2017**.
Linia 444: Linia 442:
 </note> </note>
  
-=== Comisia 1 ===+==== Comisia 1 ====
  
 Comisia 1 își desfășoară activitatea în sala Precis 705, în data de Luni, 11 septembrie 2017, începând cu ora 8:30AM. Comisia 1 își desfășoară activitatea în sala Precis 705, în data de Luni, 11 septembrie 2017, începând cu ora 8:30AM.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Nicolae Țăpuș - președinte +  -  Prof. dr. ing. Nicolae Țăpuș - președinte 
-Prof. dr. ing. Emil Slușanschi +  -  Prof. dr. ing. Emil Slușanschi 
-Conf. dr. ing. Dan Tudose +  -  Conf. dr. ing. Dan Tudose 
-Conf. dr. ing. Cornel Popescu +  -  Conf. dr. ing. Cornel Popescu 
-Ș.l. dr. ing. Laura Ruse +  -  Ș.l. dr. ing. Laura Ruse 
-As. drd. ing. Cristian Trancă - secretar (dumitru.tranca@cs.pub.ro)+  -  As. drd. ing. Cristian Trancă - secretar (dumitru.tranca@cs.pub.ro)
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 1 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 1 este descrisă mai jos.
  
-==== Luni 11 septembrie 2017, sala PR705, ora 8:30 AM ====+=== Luni 11 septembrie 2017, sala PR705, ora 8:30 AM ===
  
-Ciucu Madalina +  -  Ciucu Madalina 
-Dragu Cristian +  -  Dragu Cristian 
-Marinus Alexandru +  -  Marinus Alexandru 
-Mincu Dragos Alexandru +  -  Mincu Dragos Alexandru 
-Negrutin George Alexandrescu +  -  Negrutin George Alexandrescu 
-Posedaru Marian +  -  Posedaru Marian 
-Clinciu Cosmin +  -  Clinciu Cosmin 
-Fusea Nicoleta Alexandra +  -  Fusea Nicoleta Alexandra 
-Leu Daniel Mihai +  -  Leu Daniel Mihai 
-Panteleon Marian Alexandru +  -  Panteleon Marian Alexandru 
-Stanca Andrei +  -  Stanca Andrei 
-Vlasca Liviu Nicolae +  -  Vlasca Liviu Nicolae 
-Dobromir Cezar Andrei +  -  Dobromir Cezar Andrei 
-Moise Dragos Marian +  -  Moise Dragos Marian 
-Suciu Alexandru +  -  Suciu Alexandru 
-Urziceanu Vlad+  -  Urziceanu Vlad
  
-=== Comisia 2 ===+==== Comisia 2 ====
  
 Comisia 2 își desfășoară activitatea în sala PR706, în data de 11.09.2017, începând cu ora 9:00. Comisia 2 își desfășoară activitatea în sala PR706, în data de 11.09.2017, începând cu ora 9:00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Răzvan Rughiniș - președinte +  -  Prof. dr. ing. Răzvan Rughiniș - președinte 
-Prof. dr. ing. Francisc Iacob +  -  Prof. dr. ing. Francisc Iacob 
-Ș.l. dr. ing. Daniel Rosner +  -  Ș.l. dr. ing. Daniel Rosner 
-Prof. dr. ing. Dragoș Niculescu +  -  Prof. dr. ing. Dragoș Niculescu 
-Conf. dr. ing. Costin Raiciu +  -  Conf. dr. ing. Costin Raiciu 
-As. drd. ing. George Sârbu - secretar+  -  As. drd. ing. George Sârbu - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 2 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 2 este descrisă mai jos.
  
-==== 11.09.2017, sala PR706, ora 9:00 ====+=== 11.09.2017, sala PR706, ora 9:00 ===
  
-DOBRE M. Andrei-Ciprian +  -  DOBRE M. Andrei-Ciprian 
-DUMITRU M. Mihai-Valentin +  -  DUMITRU M. Mihai-Valentin 
-JERCĂIANU L.E. Alexandru +  -  JERCĂIANU L.E. Alexandru 
-MIREA Şt. Ştefan-Gabriel +  -  MIREA Şt. Ştefan-Gabriel 
-PĂTRAŞCU V. Robert-Vlăduţ +  -  PĂTRAŞCU V. Robert-Vlăduţ 
-ŞTEFANCA V.M. Ştefan-Cristian +  -  ŞTEFANCA V.M. Ştefan-Cristian 
-TABACU C.C. Cristina+  -  TABACU C.C. Cristina
  
  
-=== Comisia 3 ===+==== Comisia 3 ====
  
 Comisia 3 își desfășoară activitatea în sala EG304, în data de 11.09.2017, începând cu ora 10. Comisia 3 își desfășoară activitatea în sala EG304, în data de 11.09.2017, începând cu ora 10.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Florica Moldoveanu - președinte +  -  Prof. dr. ing. Florica Moldoveanu - președinte 
-Prof. dr. ing. Alin Moldoveanu +  -  Prof. dr. ing. Alin Moldoveanu 
-Ș.l. dr. ing. Anca Morar +  -  Ș.l. dr. ing. Anca Morar 
-Ș.l. dr.ing. Vlad Posea +  -  Ș.l. dr.ing. Vlad Posea 
-Ș.l. dr. ing. Victor Asavei +  -  Ș.l. dr. ing. Victor Asavei 
-S.l. dr. ing. Oana Balan - secretar+  -  S.l. dr. ing. Oana Balan - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 3 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 3 este descrisă mai jos.
Linia 523: Linia 521:
 6. Popescu Dumitru Mircea 6. Popescu Dumitru Mircea
 7. Udrea Cosmin 7. Udrea Cosmin
-=== Comisia 4 ===+==== Comisia 4 ====
  
 Comisia 4 își desfășoară activitatea în sala **ED010**, în ziua de **11.09.2017**, începând cu ora **10:00**. Comisia 4 își desfășoară activitatea în sala **ED010**, în ziua de **11.09.2017**, începând cu ora **10:00**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Adina Florea - președinte +  -  Prof. dr. ing. Adina Florea - președinte 
-Prof. dr. ing. Ștefan Trăușan-Matu +  -  Prof. dr. ing. Ștefan Trăușan-Matu 
-Conf. dr. ing. Andrei Olaru +  -  Conf. dr. ing. Andrei Olaru 
-Conf. dr. ing. Traian Rebedea +  -  Conf. dr. ing. Traian Rebedea 
-Ș.l. dr. ing. Șerban Radu +  -  Ș.l. dr. ing. Șerban Radu 
-As. drd. ing. Radu Iacob - secretar+  -  As. drd. ing. Radu Iacob - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 4 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 4 este descrisă mai jos.
  
-==== 11.09.2017, sala ED010, ora 10:00 ====+=== 11.09.2017, sala ED010, ora 10:00 ===
  
-Dragnea Andrei Silviu +  -  Dragnea Andrei Silviu 
-Gheorghe Alexandru Stefan +  -  Gheorghe Alexandru Stefan 
-Plosceanu Dennis-Adrian +  -  Plosceanu Dennis-Adrian 
-Ţurlea Sergiu-Ştefan +  -  Ţurlea Sergiu-Ştefan 
-David Rodica-Mihaela +  -  David Rodica-Mihaela 
-Anton Teodor Lucian+  -  Anton Teodor Lucian
  
-=== Comisia 5 ===+==== Comisia 5 ====
  
 Comisia 5 își desfășoară activitatea în sala **PRECIS 305**, în ziua de **11 septembrie 2017**, începând cu ora **8:30**. Comisia 5 își desfășoară activitatea în sala **PRECIS 305**, în ziua de **11 septembrie 2017**, începând cu ora **8:30**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Florin Rădulescu - președinte +  -  Prof. dr. ing. Florin Rădulescu - președinte 
-Prof. dr. ing. Costin Boiangiu +  -  Prof. dr. ing. Costin Boiangiu 
-Conf. dr. ing. Irina Mocanu +  -  Conf. dr. ing. Irina Mocanu 
-Ș.l. dr. ing. Carmen Odubășteanu - secretar+  -  Ș.l. dr. ing. Carmen Odubășteanu - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 5 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 5 este descrisă mai jos.
  
-==== 11 septembrie 2017, sala PRECIS 305, ora 8:30 ====+=== 11 septembrie 2017, sala PRECIS 305, ora 8:30 ===
  
-Bolohan Dan-Ioan +  -  Bolohan Dan-Ioan 
-Brînzea Claudiu +  -  Brînzea Claudiu 
-Lecu Ana Maria +  -  Lecu Ana Maria 
-Pătraşcu Vlad +  -  Pătraşcu Vlad 
-Iacob Cosmin George +  -  Iacob Cosmin George 
-Răuţ Cristian +  -  Răuţ Cristian 
-Vişan Dragoş+  -  Vişan Dragoş
  
  
 [[http://info.cs.pub.ro/frbd/2017/diploma/sindex.html|Pozele de grup sunt aici pentru sesiunea septembrie]] [[http://info.cs.pub.ro/frbd/2017/diploma/sindex.html|Pozele de grup sunt aici pentru sesiunea septembrie]]
  
-=== Comisia 6 ===+==== Comisia 6 ====
  
 Comisia 6 își desfășoară activitatea în sala **PRECIS 604**, în ziua de **11.09.2017**, începând cu ora **8.30**. Comisia 6 își desfășoară activitatea în sala **PRECIS 604**, în ziua de **11.09.2017**, începând cu ora **8.30**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof. dr. ing. Mariana Mocanu - președinte +  -  Prof. dr. ing. Mariana Mocanu - președinte 
-Prof. dr. ing. Nirvana Popescu +  -  Prof. dr. ing. Nirvana Popescu 
-Prof. dr. ing. Constantin Ilaș +  -  Prof. dr. ing. Constantin Ilaș 
-Ș.l. dr.ing. Andrei Mogoș +  -  Ș.l. dr.ing. Andrei Mogoș 
-Ș.l. dr. ing. Clementin Cercel +  -  Ș.l. dr. ing. Clementin Cercel 
-As. drd. ing. Sorin Ciolofan - secretar+  -  As. drd. ing. Sorin Ciolofan - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 6 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 6 este descrisă mai jos.
  
-DURBACA STEFAN +  -  DURBACA STEFAN 
-NECULOIU MARIUS +  -  NECULOIU MARIUS 
-OLIVOTTO PATRICIA +  -  OLIVOTTO PATRICIA 
-SAMUILESCU RALUCA +  -  SAMUILESCU RALUCA 
-IONESCU FLORIN EUGEN +  -  IONESCU FLORIN EUGEN 
-NEDELOIU GEORGE ADRIAN +  -  NEDELOIU GEORGE ADRIAN 
-NIKOLOVA BOJANA +  -  NIKOLOVA BOJANA 
-TURCU ELENA MARIA +  -  TURCU ELENA MARIA 
-OANCEA CATALIN +  -  OANCEA CATALIN 
-DUMITRASCA BOGDAN +  -  DUMITRASCA BOGDAN 
-GRIGORE NICOLETA +  -  GRIGORE NICOLETA 
-SELARU ALEXANDRU +  -  SELARU ALEXANDRU 
-STEFANESCU OANA +  -  STEFANESCU OANA 
-VASILE BOGDAN +  -  VASILE BOGDAN 
-GOGOANTA ALEXANDRA +  -  GOGOANTA ALEXANDRA 
-ROTARU JENI+  -  ROTARU JENI
  
  
studenti/diploma/2016-2017.txt · Ultima modificare: 2020/07/19 13:49 (editare externă)