Unelte utilizator

Unelte site


studenti:disertatie:2017-2018

Diferențe

Aici sunt prezentate diferențele dintre versiunile selectate și versiunea curentă a paginii.

Link către această vizualizare comparativă

Both sides previous revision Versiuni anterioare
Urmatoarea versiune
Versiuni anterioare
studenti:disertatie:2017-2018 [2018/09/11 16:23]
tudor.berariu [Comisia IA/ISI]
studenti:disertatie:2017-2018 [2020/07/19 13:49] (curent)
Linia 1: Linia 1:
-= Disertație 2017-2018 =+====== Disertație 2017-2018 ======
  
-* Studenții trebuie să fie prezenți, în ziua și sala planificată, cu **15 minute** înainte de începerea sesiunii. +   Studenții trebuie să fie prezenți, în ziua și sala planificată, cu **15 minute** înainte de începerea sesiunii. 
-*În intervalul până la începerea sesiunii, se vor preda secretarului comisiei slide-urile pentru prezentare. +     În intervalul până la începerea sesiunii, se vor preda secretarului comisiei slide-urile pentru prezentare. 
-*Slide-urile trebuie să se găsească pe un stick USB (nu pe e-mail).+     Slide-urile trebuie să se găsească pe un stick USB (nu pe e-mail).
  
-== Înscriere pentru disertație ==+===== Înscriere pentru disertație =====
  
-* Informații despre înscrierea pentru proiectul de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:disertatie:inscriere]].+   Informații despre înscrierea pentru proiectul de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:disertatie:inscriere]].
  
-== Informații ==+===== Informații =====
  
-* Informații despre înscrierea pentru proiectul de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]] (indicațiile sunt aceleași ca pentru proiectul de diplomă). +   Informații despre înscrierea pentru proiectul de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]] (indicațiile sunt aceleași ca pentru proiectul de diplomă). 
-* Informații despre predarea lucrării de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:disertatie:predare]]. +   Informații despre predarea lucrării de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:disertatie:predare]]. 
-* **Lucrarea de disertație va fi verificată anti-plagiat.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. +   **Lucrarea de disertație va fi verificată anti-plagiat.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. 
-* Informații despre susținerea lucrării de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:disertatie:sustinere]]. +   Informații despre susținerea lucrării de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:disertatie:sustinere]]. 
-* Informații despre redactarea lucrării de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:disertatie:redactare]] și a paginii [[:studenti:diploma:indicatii]]. +   Informații despre redactarea lucrării de disertație găsiți în cadrul paginii [[:studenti:disertatie:redactare]] și a paginii [[:studenti:diploma:indicatii]]. 
-* Rămâne la latitudinea coordonatorului programului de master dacă va exista și o demonstrație practică. +   Rămâne la latitudinea coordonatorului programului de master dacă va exista și o demonstrație practică. 
-* Înainte de predare lucrările trebuie să fie uploadate pe site-ul [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]].+   Înainte de predare lucrările trebuie să fie uploadate pe site-ul [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]].
  
 <note important> <note important>
Linia 25: Linia 25:
 </note> </note>
  
-* **Lucrarea de disertație va fi verificată anti-plagiat.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. +   **Lucrarea de disertație va fi verificată anti-plagiat.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. 
-* Pentru alte informații sau întrebări, trimiteți un mesaj la adresa [[disertatie-intrebari@cs.pub.ro]].+   Pentru alte informații sau întrebări, trimiteți un mesaj la adresa [[disertatie-intrebari@cs.pub.ro]].
  
-== Sesiunea de disertație iulie 2018 ==+===== Sesiunea de disertație iulie 2018 =====
  
-* Sesiunea de disertație iulie 2018 are loc în perioada **25-29 iunie 2018**. +   Sesiunea de disertație iulie 2018 are loc în perioada **25-29 iunie 2018**. 
-* Pentru înscriere, studenții trebuie să ridice formularele de înscriere de la secretariatul facultății în perioada **12-15 iunie 2018**. +   Pentru înscriere, studenții trebuie să ridice formularele de înscriere de la secretariatul facultății în perioada **12-15 iunie 2018**. 
-* Predarea formularelor anterioare și înscrierea propriu-zisă a candidaților pentru examenul de disertație se face la secretariatul facultății în perioada **18-21 iunie 2018**. +   Predarea formularelor anterioare și înscrierea propriu-zisă a candidaților pentru examenul de disertație se face la secretariatul facultății în perioada **18-21 iunie 2018**. 
-* Lucrările de disertație se predau fizic și electronic (upload) **marți, 19 iunie 2018, în intervalul 10:00-18:00, în sala PR107**.+   Lucrările de disertație se predau fizic și electronic (upload) **marți, 19 iunie 2018, în intervalul 10:00-18:00, în sala PR107**.
  
 <note important> <note important>
Linia 39: Linia 39:
 </note> </note>
  
-=== Comisia AAC/SRIC ===+==== Comisia AAC/SRIC ====
  
 Comisia AAC/SRIC își desfășoară activitatea în sala PR603, joi, 28 iunie 2018, începând cu ora 09:00. Comisia AAC/SRIC își desfășoară activitatea în sala PR603, joi, 28 iunie 2018, începând cu ora 09:00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Nicolae Țăpuș - președinte +  -  Prof.dr.ing. Nicolae Țăpuș - președinte 
-Prof.dr.ing. Decebal Popescu +  -  Prof.dr.ing. Decebal Popescu 
-Prof.dr.ing. Emil Slușanschi +  -  Prof.dr.ing. Emil Slușanschi 
-Conf.dr.ing.  Dragoș Niculescu +  -  Conf.dr.ing.  Dragoș Niculescu 
-Ș.l.dr.ing. Vlad Ciobanu - secretar+  -  Ș.l.dr.ing. Vlad Ciobanu - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei AAC/SRIC este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei AAC/SRIC este descrisă mai jos.
  
-==== Joi, 28 iunie 2018, ora 09:00 sala PR 603 ====+=== Joi, 28 iunie 2018, ora 09:00 sala PR 603 ===
  
-ANDREI T. Marius-Lucian - Extending MQTT over LoRa protocol +  -  ANDREI T. Marius-Lucian - Extending MQTT over LoRa protocol 
-BĂDESCU G.M. Victor-Milan - Proiectarea unui BCI functional folosind EEG si EMG +  -  BĂDESCU G.M. Victor-Milan - Proiectarea unui BCI functional folosind EEG si EMG 
-BUZĂ Gh. Cristian-Valentin - Extracting URLs from HTTPS Traffic via Machine Learning +  -  BUZĂ Gh. Cristian-Valentin - Extracting URLs from HTTPS Traffic via Machine Learning 
-CHIȘCARU P. Radu-Emanuel - Detecția intruziunilor bazată pe analiza apelurilor de sistem +  -  CHIȘCARU P. Radu-Emanuel - Detecția intruziunilor bazată pe analiza apelurilor de sistem 
-COJOCARU V.Al. Mihail-Răzvan -QUIC Benchmarking +  -  COJOCARU V.Al. Mihail-Răzvan -QUIC Benchmarking 
-DOBRICĂ T. Adrian - Analiza securitatii memoriei la nivelul sistemului de operare +  -  DOBRICĂ T. Adrian - Analiza securitatii memoriei la nivelul sistemului de operare 
-GAUR G.D. Andreea-Nicoleta - Patient Monitoring System +  -  GAUR G.D. Andreea-Nicoleta - Patient Monitoring System 
-GHIDEL O. Marius-Adrian - Sistem Robotic - eHealth +  -  GHIDEL O. Marius-Adrian - Sistem Robotic - eHealth 
-GRIGORESCU C. Octavian - Highly Scalable Context-aware Vulnerability News Aggregator based on a Security Oriented Multiagent System +  -  GRIGORESCU C. Octavian - Highly Scalable Context-aware Vulnerability News Aggregator based on a Security Oriented Multiagent System 
-LUȚAN M. Adrian Mirel - Implementarea standardului IEEE 802.11 pe procesoare specializate +  -  LUȚAN M. Adrian Mirel - Implementarea standardului IEEE 802.11 pe procesoare specializate 
-MATEI I. Razvan-Ionut - Sistem de detectie a caderii +  -  MATEI I. Razvan-Ionut - Sistem de detectie a caderii 
-MATEI M. Ioana - Sistem inteligent de monitorizare a vehiculelor +  -  MATEI M. Ioana - Sistem inteligent de monitorizare a vehiculelor 
-SURDOIU V. Maria-Luciana - Analiza si modelarea predictiva a seriilor de date temporale hidrologice folosind o intrastructura scalabila pentru invatare automata+  -  SURDOIU V. Maria-Luciana - Analiza si modelarea predictiva a seriilor de date temporale hidrologice folosind o intrastructura scalabila pentru invatare automata
  
-=== Comisia ABD ===+==== Comisia ABD ====
  
 Comisia ABD își desfășoară activitatea în sala PRECIS 305, joi, 28 iunie 2018, începând cu ora 08:30. Comisia ABD își desfășoară activitatea în sala PRECIS 305, joi, 28 iunie 2018, începând cu ora 08:30.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Florin Rădulescu - președinte +  -  Prof.dr.ing. Florin Rădulescu - președinte 
-Conf.dr.ing. Alexandru Boicea +  -  Conf.dr.ing. Alexandru Boicea 
-Ș.l.dr.ing. Dan Schrager +  -  Ș.l.dr.ing. Dan Schrager 
-Ș.l.dr.ing. Sorin Nicolae Ciolofan +  -  Ș.l.dr.ing. Sorin Nicolae Ciolofan 
-As.drd.ing. Ciprian-Octavian Truică - secretar+  -  As.drd.ing. Ciprian-Octavian Truică - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei ABD este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei ABD este descrisă mai jos.
  
-==== Joi, 28 iunie 2018, PRECIS 305, 08:30 ====+=== Joi, 28 iunie 2018, PRECIS 305, 08:30 ===
  
-AGRICI D. Bogdan-Marian +  -  AGRICI D. Bogdan-Marian 
-ANTONACHE N. Emanuel-Adrian +  -  ANTONACHE N. Emanuel-Adrian 
-BIBILOIU D. Viorel Ionuţ +  -  BIBILOIU D. Viorel Ionuţ 
-BUŞE I. Elena-Cristina +  -  BUŞE I. Elena-Cristina 
-CHIROIU-JITIANU F. Marius +  -  CHIROIU-JITIANU F. Marius 
-DRĂGHICI M.I. Andrei-Cristian +  -  DRĂGHICI M.I. Andrei-Cristian 
-GRUIA M. Iulia-Mihaela +  -  GRUIA M. Iulia-Mihaela 
-LUPTACIU F. Florentina +  -  LUPTACIU F. Florentina 
-PĂTULEA L.G. Ionuţ +  -  PĂTULEA L.G. Ionuţ 
-POPESCU G.R. Laura-Florina +  -  POPESCU G.R. Laura-Florina 
-POPESCU M. Teodor +  -  POPESCU M. Teodor 
-RĂDESCU D. Ioana +  -  RĂDESCU D. Ioana 
-RĂDULESCU M. Iulia-Maria +  -  RĂDULESCU M. Iulia-Maria 
-TĂNASE D. Theodor +  -  TĂNASE D. Theodor 
-VOICU Ș. Adina Georgiana+  -  VOICU Ș. Adina Georgiana
  
  
-=== Comisia e-Gov ===+==== Comisia e-Gov ====
  
 Comisia e-Gov își desfășoară activitatea în sala PR604, miercuri, 27 iunie 2018, începând cu ora 08:00. Comisia e-Gov își desfășoară activitatea în sala PR604, miercuri, 27 iunie 2018, începând cu ora 08:00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Mariana Mocanu - președinte +  -  Prof.dr.ing. Mariana Mocanu - președinte 
-Prof.dr.ing. Nirvana Popescu +  -  Prof.dr.ing. Nirvana Popescu 
-Conf.dr.ing. Cornel Popescu +  -  Conf.dr.ing. Cornel Popescu 
-Ș.l.dr.ing. Cercel Dumitru +  -  Ș.l.dr.ing. Cercel Dumitru 
-As.drd.ing. Stefania Budulan - secretar+  -  As.drd.ing. Stefania Budulan - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei e-Gov este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei e-Gov este descrisă mai jos.
  
-==== Miercuri, 27 iunie 2018, ora 08:00, sala PR604 ====+=== Miercuri, 27 iunie 2018, ora 08:00, sala PR604 ===
  
-AMBĂRUŞ S.C. Gabriel-Cristian +  -  AMBĂRUŞ S.C. Gabriel-Cristian 
-BARBU Gh. Mihail-Vlad +  -  BARBU Gh. Mihail-Vlad 
-BĂLĂCEANU Gh.D. Mădălina +  -  BĂLĂCEANU Gh.D. Mădălina 
-CAZACU D. Roxana-Andreea +  -  CAZACU D. Roxana-Andreea 
-DOBRE G. Florin +  -  DOBRE G. Florin 
-MANGEA D.F. Liviu-Darius +  -  MANGEA D.F. Liviu-Darius 
-ROAUĂ S. Florina-Marinela +  -  ROAUĂ S. Florina-Marinela 
-ROVENŢA I. Robert-Ioan +  -  ROVENŢA I. Robert-Ioan 
-VASILIU C. Mihai-Alexandru+  -  VASILIU C. Mihai-Alexandru
  
-=== Comisia GMRV ===+==== Comisia GMRV ====
  
 Comisia GMRV își desfășoară activitatea în sala PR704, vineri, 29 iunie 2018 începând cu ora 10:00. Comisia GMRV își desfășoară activitatea în sala PR704, vineri, 29 iunie 2018 începând cu ora 10:00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Alin Moldoveanu - președinte +  -  Prof.dr.ing. Alin Moldoveanu - președinte 
-Prof.dr.ing. Francisc Iacob +  -  Prof.dr.ing. Francisc Iacob 
-Prof.dr.ing. Costin Boiangiu +  -  Prof.dr.ing. Costin Boiangiu 
-S.l.dr.ing. Anca Morar +  -  S.l.dr.ing. Anca Morar 
-S.l.dr.ing. Oana Bălan - secretar+  -  S.l.dr.ing. Oana Bălan - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei GMRV este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei GMRV este descrisă mai jos.
  
-==== Vineri, 29 iunie 2018, ora 10:00, sala PRECIS 704 ====+=== Vineri, 29 iunie 2018, ora 10:00, sala PRECIS 704 ===
  
-ALDEA Andrei-Alexandru +  -  ALDEA Andrei-Alexandru 
-APRODU Andrei-Ciprian +  -  APRODU Andrei-Ciprian 
-BOERU Radu-Florentin +  -  BOERU Radu-Florentin 
-HUREZEANU Florin-Cristian +  -  HUREZEANU Florin-Cristian 
-MITREA Valentin-Gabriel +  -  MITREA Valentin-Gabriel 
-NAZARE Ana-Karina +  -  NAZARE Ana-Karina 
-PLOP Teodor-Daniel +  -  PLOP Teodor-Daniel 
-PRUNCU Alexandru-Costin +  -  PRUNCU Alexandru-Costin 
-RACOVITA Andreea-Dorina +  -  RACOVITA Andreea-Dorina 
-STANICA Iulia-Cristina +  -  STANICA Iulia-Cristina 
-VOICILA Eduard-Bogdan +  -  VOICILA Eduard-Bogdan 
-VONCILA Mihai-Lucian+  -  VONCILA Mihai-Lucian
  
-=== Comisia IA/ISI ===+==== Comisia IA/ISI ====
  
 Comisia IA/ISI își desfășoară activitatea în sala ED010, marți, 26 iunie 2018, începând cu ora 10:00. Comisia IA/ISI își desfășoară activitatea în sala ED010, marți, 26 iunie 2018, începând cu ora 10:00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Adina Florea - președinte +  -  Prof.dr.ing. Adina Florea - președinte 
-Prof.dr.ing. Ștefan Trăuşan-Matu +  -  Prof.dr.ing. Ștefan Trăuşan-Matu 
-Prof.dr.ing. Lorina Negreanu +  -  Prof.dr.ing. Lorina Negreanu 
-Conf.dr.ing. Traian Rebedea +  -  Conf.dr.ing. Traian Rebedea 
-As.drd.ing. Tudor Berariu - secretar+  -  As.drd.ing. Tudor Berariu - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei IA/ISI este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei IA/ISI este descrisă mai jos.
  
-==== Marți, 26 iunie 2018, sala ED010, ora 10:00 ====+=== Marți, 26 iunie 2018, sala ED010, ora 10:00 ===
  
-CHELU N. Ioana - Veronica IA +  -  CHELU N. Ioana - Veronica IA 
-CORLĂTESCU V. Dragoş-Georgian IA +  -  CORLĂTESCU V. Dragoş-Georgian IA 
-CUDLENCO N. Nicolae IA +  -  CUDLENCO N. Nicolae IA 
-GĂMAN E.D. Mihaela-Petruţa IA +  -  GĂMAN E.D. Mihaela-Petruţa IA 
-GAVRIL F. Alexandru-Florin IA +  -  GAVRIL F. Alexandru-Florin IA 
-GHIŢĂ V. Alexandra-Ştefania IA +  -  GHIŢĂ V. Alexandra-Ştefania IA 
-IANCU G. David-Traian IA +  -  IANCU G. David-Traian IA 
-IORDACHE D. Livia-Serena IA +  -  IORDACHE D. Livia-Serena IA 
-IOSIF N. Adrian-Mihai IA +  -  IOSIF N. Adrian-Mihai IA 
-LEICA S. Andrei IA +  -  LEICA S. Andrei IA 
-LOUATI M. Hassen IA +  -  LOUATI M. Hassen IA 
-NICOLICIOIU V. Andrei-Liviu IA +  -  NICOLICIOIU V. Andrei-Liviu IA 
-PÎRVU Mihai Cristian IA +  -  PÎRVU Mihai Cristian IA 
-TRABELSI H. Ahmed IA +  -  TRABELSI H. Ahmed IA 
-DINU M. Flavius-Cristian ISI +  -  DINU M. Flavius-Cristian ISI 
-MĂNICA D. Vlad Bogdan ISI +  -  MĂNICA D. Vlad Bogdan ISI 
-NICULESCU V. Irina-Diana ISI +  -  NICULESCU V. Irina-Diana ISI 
-ŢIPĂU V. Andreea ISI +  -  ŢIPĂU V. Andreea ISI 
-VLAD V. George-Cristian ISI+  -  VLAD V. George-Cristian ISI
  
-=== Comisia MTI ===+==== Comisia MTI ====
  
 Comisia MTI își desfășoară activitatea în sala PR 704, joi, 28 iunie 2018, începând cu ora 10:00. Comisia MTI își desfășoară activitatea în sala PR 704, joi, 28 iunie 2018, începând cu ora 10:00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Florica Moldoveanu - președinte +  -  Prof.dr.ing. Florica Moldoveanu - președinte 
-Ș.l.dr.ing. Cristian Aurelian Popescu +  -  Ș.l.dr.ing. Cristian Aurelian Popescu 
-Ș.l.dr. ing. Carmen Odubășteanu +  -  Ș.l.dr. ing. Carmen Odubășteanu 
-Ș.l.dr.ing. Emilian Rădoi +  -  Ș.l.dr.ing. Emilian Rădoi 
-Ș.l.dr.ing. Mihnea Muraru - secretar+  -  Ș.l.dr.ing. Mihnea Muraru - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei MTI este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei MTI este descrisă mai jos.
  
-==== Joi, 28 iunie 2018, PR 704, ora 10:00 ====+=== Joi, 28 iunie 2018, PR 704, ora 10:00 ===
  
-APOSTOL A. Alina-Georgiana +  -  APOSTOL A. Alina-Georgiana 
-BUŢACU Gh. Elena-Raluca +  -  BUŢACU Gh. Elena-Raluca 
-DINU M. Georgiana-Izabela +  -  DINU M. Georgiana-Izabela 
-DINU S. Marian-Alexandru +  -  DINU S. Marian-Alexandru 
-GHIMPEŢEANU J.I.N. Filip - Sebastian +  -  GHIMPEŢEANU J.I.N. Filip - Sebastian 
-IORGA V. Radu-Cătălin +  -  IORGA V. Radu-Cătălin 
-MIHALEA C. Geanina +  -  MIHALEA C. Geanina 
-PANĂ Al. Iulian +  -  PANĂ Al. Iulian 
-PĂTRU F. Elena-Luiza +  -  PĂTRU F. Elena-Luiza 
-POIENARU V. Codrin-Victor +  -  POIENARU V. Codrin-Victor 
-ROTĂRESCU Gh. Dorin-Silviu +  -  ROTĂRESCU Gh. Dorin-Silviu 
-STANCIU I. Adriana-Ioana +  -  STANCIU I. Adriana-Ioana 
-ŞTEFAN I. Elena-Gabriela +  -  ŞTEFAN I. Elena-Gabriela 
-VOICESCU L.I. Mihai-Bogdan+  -  VOICESCU L.I. Mihai-Bogdan
  
-=== Comisia SCPD/SSA ===+==== Comisia SCPD/SSA ====
  
 Comisia SCPD/SSA își desfășoară activitatea în sala PR606, joi, 28 iunie 2018, începând cu ora 08:30. Comisia SCPD/SSA își desfășoară activitatea în sala PR606, joi, 28 iunie 2018, începând cu ora 08:30.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Valentin Cristea - președinte +  -  Prof.dr.ing. Valentin Cristea - președinte 
-Prof.dr.ing. Florin Pop +  -  Prof.dr.ing. Florin Pop 
-Prof.dr.ing. Ciprian Dobre +  -  Prof.dr.ing. Ciprian Dobre 
-Ș.l.dr.ing. Radu-Ioan Ciobanu +  -  Ș.l.dr.ing. Radu-Ioan Ciobanu 
-As.drd. George Iordache - secretar+  -  As.drd. George Iordache - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei SCPD/SSA este descrisă mai jos (repartizare alfabetică). Repartizarea studenților în cadrul comisiei SCPD/SSA este descrisă mai jos (repartizare alfabetică).
  
-==== Joi, 28 iunie 2018, PR606, ora 08:30 ====+=== Joi, 28 iunie 2018, PR606, ora 08:30 ===
  
-**SCPD**+    * SCPD**
   - ADAM F.V. Ştefan - Alexandru   - ADAM F.V. Ştefan - Alexandru
   - ONCIOIU V. Anamaria - Raluca   - ONCIOIU V. Anamaria - Raluca
Linia 240: Linia 240:
   - SĂNDULESCU V. Dragoș   - SĂNDULESCU V. Dragoș
  
-**SSA**+    * SSA**
   - CEBANOV V. Elena   - CEBANOV V. Elena
   - GULA N. Tănase   - GULA N. Tănase
Linia 249: Linia 249:
   - TEODORESCU I.D. Ioana-Isabela   - TEODORESCU I.D. Ioana-Isabela
  
-== Sesiunea de disertație septembrie 2018 ==+===== Sesiunea de disertație septembrie 2018 =====
  
 Sesiunea de disertație septembrie 2018 are loc în **miercuri, 12 septembrie 2018**. Sesiunea de disertație septembrie 2018 are loc în **miercuri, 12 septembrie 2018**.
Linia 260: Linia 260:
 Vom afișa sălile, zilele și intervalele de desfășurare pentru fiecare comisie cel târziu luni, 10 septembrie 2018, cu precizări de situații neîncheiate unde este cazul. Vom afișa sălile, zilele și intervalele de desfășurare pentru fiecare comisie cel târziu luni, 10 septembrie 2018, cu precizări de situații neîncheiate unde este cazul.
 </note> </note>
-=== Comisia AAC/SRIC ===+==== Comisia AAC/SRIC ====
  
 Comisia AAC/SRIC își desfășoară activitatea în sala PR603, în ziua de 12 Septembrie 2018, începând cu ora 10:00. Comisia AAC/SRIC își desfășoară activitatea în sala PR603, în ziua de 12 Septembrie 2018, începând cu ora 10:00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Nicolae Țăpuș - președinte +  -  Prof.dr.ing. Nicolae Țăpuș - președinte 
-Prof.dr.ing. Decebal Popescu +  -  Prof.dr.ing. Decebal Popescu 
-Prof.dr.ing. Emil Slușanschi +  -  Prof.dr.ing. Emil Slușanschi 
-Conf.dr.ing.  Dragoș Niculescu +  -  Conf.dr.ing.  Dragoș Niculescu 
-Ș.l.dr.ing. Vlad Ciobanu - secretar+  -  Ș.l.dr.ing. Vlad Ciobanu - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei AAC/SRIC este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei AAC/SRIC este descrisă mai jos.
  
-==== Dată, Sală, oră ====+=== Dată, Sală, oră ===
  
-BADEA C. Dragoş-Mihai, SRIC, Integrarea si masurarea impactului a platformelor de date pentru IoT asupra sistemului gazda si asupra streamingului de date +  -  BADEA C. Dragoş-Mihai, SRIC, Integrarea si masurarea impactului a platformelor de date pentru IoT asupra sistemului gazda si asupra streamingului de date 
-CĂCIULESCU C. Alexandru-Răzvan, SRIC, SMART GREYBOX PROTOCOL FUZZING +  -  CĂCIULESCU C. Alexandru-Răzvan, SRIC, SMART GREYBOX PROTOCOL FUZZING 
-CIORNEI G. Ioana-Elena, SRIC, ContainerDroid: cadru pentru aplicații tradiționale Linux pe Android +  -  CIORNEI G. Ioana-Elena, SRIC, ContainerDroid: cadru pentru aplicații tradiționale Linux pe Android 
-CIUREL N.I. Victor-Nicuşor, SRIC, Interconectarea Protocoalelor SIP și SMPP folosind OpenSIPS +  -  CIUREL N.I. Victor-Nicuşor, SRIC, Interconectarea Protocoalelor SIP și SMPP folosind OpenSIPS 
-COJOCARU S.I. Lucia-Mădălina, SRIC, HyperMonkey - Infrastructură de Capturare și Restaurare a Sistemului pentru Testarea Automată a Aplicațiilor Android +  -  COJOCARU S.I. Lucia-Mădălina, SRIC, HyperMonkey - Infrastructură de Capturare și Restaurare a Sistemului pentru Testarea Automată a Aplicațiilor Android 
-DUMITRAŞCO N. Alexandru, SRIC, IP Protocol Redundant și Paralel: Analiză și Implementare +  -  DUMITRAŞCO N. Alexandru, SRIC, IP Protocol Redundant și Paralel: Analiză și Implementare 
-ERGHELEGIU F.D. Tudor-Andrei, SRIC, Testarea unui translator de protocoale de comunicație industriale +  -  ERGHELEGIU F.D. Tudor-Andrei, SRIC, Testarea unui translator de protocoale de comunicație industriale 
-EŞEANU D.I. Marius-Cristian, SRIC, Scalarea automată a aplicațiilor MapReduce în clustere Hadoop/ Big Data Automatic Scaling for MapReduce Applications in Hadoop Clusters +  -  EŞEANU D.I. Marius-Cristian, SRIC, Scalarea automată a aplicațiilor MapReduce în clustere Hadoop/ Big Data Automatic Scaling for MapReduce Applications in Hadoop Clusters 
-GAUR G.D. Andreea-Nicoleta, AAC, Patient Monitoring System +  -  GAUR G.D. Andreea-Nicoleta, AAC, Patient Monitoring System 
-OLTEAN V.E. Ioan-Vladimir, SRIC, ContainerDroid: Analiza securității containerelor Docker pe Android +  -  OLTEAN V.E. Ioan-Vladimir, SRIC, ContainerDroid: Analiza securității containerelor Docker pe Android 
-VLĂSCEANU I. Giorgiana-Violeta, AAC, Estimarea consumului energetic. Reglarea unei rețele neurale cu ajutorul unui algoritm genetic+  -  VLĂSCEANU I. Giorgiana-Violeta, AAC, Estimarea consumului energetic. Reglarea unei rețele neurale cu ajutorul unui algoritm genetic
  
  
-=== Comisia ABD ===+==== Comisia ABD ====
  
 Comisia ABD își desfășoară activitatea în sala PRECIS 305, în ziua de Miercuri 12 septembrie 2018, începând cu ora 09.00. Comisia ABD își desfășoară activitatea în sala PRECIS 305, în ziua de Miercuri 12 septembrie 2018, începând cu ora 09.00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Florin Rădulescu - președinte +  -  Prof.dr.ing. Florin Rădulescu - președinte 
-Ș.l.dr.ing. Dan Schrager +  -  Ș.l.dr.ing. Dan Schrager 
-Ș.l.dr.ing. Sorin Nicolae Ciolofan +  -  Ș.l.dr.ing. Sorin Nicolae Ciolofan 
-As.drd.ing. Ciprian-Octavian Truică - secretar+  -  As.drd.ing. Ciprian-Octavian Truică - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei ABD este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei ABD este descrisă mai jos.
  
-==== Miercuri 12 septembrie 2018, PRECIS 305, ora 09.00 ====+=== Miercuri 12 septembrie 2018, PRECIS 305, ora 09.00 ===
  
-ALBU Gh. Andreea-Cristina +  -  ALBU Gh. Andreea-Cristina 
-CONSTANTINESCU V.V. Denisa-Patricia +  -  CONSTANTINESCU V.V. Denisa-Patricia 
-LĂCĂTUȘ C. Maria-Mădălina +  -  LĂCĂTUȘ C. Maria-Mădălina 
-NĂBÎRGEAC M. Beatrice-Gabriela+  -  NĂBÎRGEAC M. Beatrice-Gabriela
  
  
-=== Comisia e-Gov ===+==== Comisia e-Gov ====
  
 Comisia e-Gov își desfășoară activitatea în sala PR604, miercuri, 12 septembrie 2018, începând cu ora 08:00. Comisia e-Gov își desfășoară activitatea în sala PR604, miercuri, 12 septembrie 2018, începând cu ora 08:00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Mariana Mocanu - președinte +  -  Prof.dr.ing. Mariana Mocanu - președinte 
-Prof.dr.ing. Nirvana Popescu +  -  Prof.dr.ing. Nirvana Popescu 
-Conf.dr.ing. Cornel Popescu +  -  Conf.dr.ing. Cornel Popescu 
-Ș.l.dr.ing. Cercel Dumitru +  -  Ș.l.dr.ing. Cercel Dumitru 
-As.drd.ing. Stefania Budulan - secretar+  -  As.drd.ing. Stefania Budulan - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei e-Gov este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei e-Gov este descrisă mai jos.
  
-==== Miercuri, 12 septembrie 2018, ora 08:00, sala PR604 ====+=== Miercuri, 12 septembrie 2018, ora 08:00, sala PR604 ===
  
-CODREANU I. Florin - Laurenţiu +  -  CODREANU I. Florin - Laurenţiu 
-ILIE G. Adrian +  -  ILIE G. Adrian 
-LĂTĂREŢU C. Claudiu-Ion +  -  LĂTĂREŢU C. Claudiu-Ion 
-STĂNILOIU C. Constantin-Eduard+  -  STĂNILOIU C. Constantin-Eduard
  
  
-=== Comisia GMRV ===+==== Comisia GMRV ====
  
 Comisia GMRV își desfășoară activitatea în sala Precis 704, în ziua de 12.09.2018, începând cu ora 10. Comisia GMRV își desfășoară activitatea în sala Precis 704, în ziua de 12.09.2018, începând cu ora 10.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Alin Moldoveanu - președinte +  -  Prof.dr.ing. Alin Moldoveanu - președinte 
-Prof.dr.ing. Francisc Iacob +  -  Prof.dr.ing. Francisc Iacob 
-Prof.dr.ing. Costin Boiangiu +  -  Prof.dr.ing. Costin Boiangiu 
-S.l.dr.ing. Anca Morar +  -  S.l.dr.ing. Anca Morar 
-S.l.dr.ing. Oana Bălan - secretar+  -  S.l.dr.ing. Oana Bălan - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei GMRV este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei GMRV este descrisă mai jos.
  
-Ciocianu Ciprian +  -  Ciocianu Ciprian 
-Ghimbas Cezar-Mihai +  -  Ghimbas Cezar-Mihai 
-Ispas Catalin +  -  Ispas Catalin 
-Nedelcu Mircea-Valentin +  -  Nedelcu Mircea-Valentin 
-Prajica Stefan-Vlad +  -  Prajica Stefan-Vlad 
-Sicaru Iuliana-Andreea+  -  Sicaru Iuliana-Andreea
  
-=== Comisia IA/ISI ===+==== Comisia IA/ISI ====
  
 Comisia IA/ISI își desfășoară activitatea în sala ED109, miercuri, 12 Septembrie 2018, începând cu ora 14. Comisia IA/ISI își desfășoară activitatea în sala ED109, miercuri, 12 Septembrie 2018, începând cu ora 14.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Adina Florea - președinte +  -  Prof.dr.ing. Adina Florea - președinte 
-Prof.dr.ing. Ștefan Trăuşan-Matu +  -  Prof.dr.ing. Ștefan Trăuşan-Matu 
-Prof.dr.ing. Lorina Negreanu +  -  Prof.dr.ing. Lorina Negreanu 
-Conf.dr.ing. Traian Rebedea +  -  Conf.dr.ing. Traian Rebedea 
-As.drd.ing. Tudor Berariu - secretar+  -  As.drd.ing. Tudor Berariu - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei IA/ISI este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei IA/ISI este descrisă mai jos.
  
-==== 12 Septembrie, ED109, ora 14 ====+=== 12 Septembrie, ED109, ora 14 ===
  
-CĂPITANU S.D. Roxana +  -  CĂPITANU S.D. Roxana 
-BĂRBIERU T. Irineu +  -  BĂRBIERU T. Irineu 
-HULEA Gh. Alexandru +  -  HULEA Gh. Alexandru 
-ILIE R. Mihai +  -  ILIE R. Mihai 
-LEOTESCU E.G. George +  -  LEOTESCU E.G. George 
-CRIHANĂ G. Ionel-Iulian +  -  CRIHANĂ G. Ionel-Iulian 
-GORGOS E. Ionuţ +  -  GORGOS E. Ionuţ 
-OPREA V. Valeriu-Florin +  -  OPREA V. Valeriu-Florin 
-PARAIPAN D.L. Gabriel +  -  PARAIPAN D.L. Gabriel 
-STOICA D. Vlăduţ-Cristian +  -  STOICA D. Vlăduţ-Cristian 
-VASILE Tiberiu +  -  VASILE Tiberiu 
-VUŢEI D. Alexandru-Florian+  -  VUŢEI D. Alexandru-Florian
  
-=== Comisia MTI ===+==== Comisia MTI ====
  
 Comisia MTI își desfășoară activitatea în sala **EG 304**, în ziua de **12 septembrie**, începând cu ora **10**. Comisia MTI își desfășoară activitatea în sala **EG 304**, în ziua de **12 septembrie**, începând cu ora **10**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Florica Moldoveanu - președinte +  -  Prof.dr.ing. Florica Moldoveanu - președinte 
-Ș.l.dr.ing. Cristian Aurelian Popescu +  -  Ș.l.dr.ing. Cristian Aurelian Popescu 
-Ș.l.dr. ing. Carmen Odubășteanu +  -  Ș.l.dr. ing. Carmen Odubășteanu 
-Ș.l.dr.ing. Emilian Rădoi +  -  Ș.l.dr.ing. Emilian Rădoi 
-Ș.l.dr.ing. Mihnea Muraru - secretar+  -  Ș.l.dr.ing. Mihnea Muraru - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei MTI este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei MTI este descrisă mai jos.
  
-==== 12 septembrie, EG 304, ora 10 ====+=== 12 septembrie, EG 304, ora 10 ===
  
-CIORESCU V. Octavian-Andrei +  -  CIORESCU V. Octavian-Andrei 
-CIUCĂ I. Tiberius-Ionuţ +  -  CIUCĂ I. Tiberius-Ionuţ 
-POPESCU C.I. Andreea +  -  POPESCU C.I. Andreea 
-CÎMPIAN I.D. Vlad-Andrei +   POPA M. Alexandru 
-BOBESCU I. Mădălina-Georgeta +  -  CÎMPIAN I.D. Vlad-Andrei 
-CUMPĂNĂŞOIU M.I. Andrada-Elena +   TUDUREANU R. Romeo 
-OPRAN D. Mihai-Cristian+  -  BOBESCU I. Mădălina-Georgeta 
 +  -  CUMPĂNĂŞOIU M.I. Andrada-Elena 
 +  -  OPRAN D. Mihai-Cristian 
 +  -  POPESCU S. Oana-Georgiana
  
  
-=== Comisia SCPD/SSA ===+==== Comisia SCPD/SSA ====
  
 Comisia SCPD/SSA își desfășoară activitatea în sala PRECIS 606, în ziua/zilele de 12.09.2018, începând cu ora 10:00. Comisia SCPD/SSA își desfășoară activitatea în sala PRECIS 606, în ziua/zilele de 12.09.2018, începând cu ora 10:00.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Valentin Cristea - președinte +  -  Prof.dr.ing. Valentin Cristea - președinte 
-Prof.dr.ing. Florin Pop +  -  Prof.dr.ing. Florin Pop 
-Prof.dr.ing. Ciprian Dobre +  -  Prof.dr.ing. Ciprian Dobre 
-Ș.l.dr.ing. Radu-Ioan Ciobanu +  -  Ș.l.dr.ing. Radu-Ioan Ciobanu 
-As.drd. George Iordache - secretar+  -  As.drd. George Iordache - secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei SCPD/SSA este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei SCPD/SSA este descrisă mai jos.
  
-==== 12.09.2018, PRECIS 606, 10:00 ====+=== 12.09.2018, PRECIS 606, 10:00 ===
 SCPD SCPD
  
-AL-ANI S.J. Sameer Siham Jameel +  -  AL-ANI S.J. Sameer Siham Jameel 
-COMAN N. Adrian-Cosmin +  -  COMAN N. Adrian-Cosmin 
-IONEL M. Laura +  -  IONEL M. Laura 
-MUREŞAN S. Sever-Vlad +  -  MUREŞAN S. Sever-Vlad 
-STROIE Gh. Oana +  -  STROIE Gh. Oana 
-SUCIU V. Andrei +  -  SUCIU V. Andrei 
-TOADER E. Lucian-Alexandru+  -  TOADER E. Lucian-Alexandru
  
-==== 12.09.2018, PRECIS 606, 10:00 ====+=== 12.09.2018, PRECIS 606, 10:00 ===
 SSA SSA
  
-COLEZEA V. Mădălin-Cristian +  -  COLEZEA V. Mădălin-Cristian 
-DAIA B.V. Radu-Petru +  -  DAIA B.V. Radu-Petru 
-IRIMIA G. Ana-Mirela +  -  IRIMIA G. Ana-Mirela 
-MUŞAT M. George-Alexandru +  -  MUŞAT M. George-Alexandru 
-PÂRLOG P. Ecaterina +  -  PÂRLOG P. Ecaterina 
-RADU O. Vlad-Rareş +  -  RADU O. Vlad-Rareş 
-STĂNCIOIU A. Alexandru-Marian +  -  STĂNCIOIU A. Alexandru-Marian 
-ŢIU R.C. Răzvan-Dumitru +  -  ŢIU R.C. Răzvan-Dumitru 
-VASILE D. Daniel+  -  VASILE D. Daniel
studenti/disertatie/2017-2018.txt · Ultima modificare: 2020/07/19 13:49 (editare externă)