Cuprins

Procedură / Documente (an 2012-2013)

În cadrul anului universitar 2012-2013, programele de practică se desfăşoară în perioada iunie-septembrie 2013 cu o durata de minim 320h.

Facultatea de Automatică și Calculatoare oferă studenţilor stagii de practică în companii, în laboratoarele de cercetare ale facultăţii sau în cadrul proiectelor finanţate prin fonduri structurale (proiecte de tip POSDRU).

Ofertele de stagii de practică pot fi găsite astfel:

Pentru studenţii care care beneficiază de plasamente Erasmus in companii din străinătate, regulile stagiului sunt cele stabilite de biroul Socrates-Erasmus.

Reponsabilii de practica sunt: • Anul 3 Calculatoare: Sl. dr. Vlad Posea • Anul 3 A: Sl. dr. ing. Florin Anton • Anul 3 B: As. drd. Irina Tache

Colocvii de evaluare a practicii

Pentru studentii de la Calculatoare colocviile de evaluare a practicii vor avea loc in perioada 25-27 septembrie in intervalul 9.00-12.00 in sala EF008. Colocviile consta in prezentarea caietului de practica si a adeverintei de practica si intr-o discutie de circa 10 minute pe baza acestora.

Sunteti scutiti de participarea la colocviul de practica in urmatoarele situatii:

Documente necesare valabile pentru toate stagiile

1. Convenție de practică - Stagiul va fi realizat pe baza unei convenţii de practică semnată de student, facultate şi firmă. Convenţia reprezintă angajamentul studentului că va face stagiul la firmă şi al firmei că îl va primi. O dată semnată convenţia de practică studentul se obligă să desfăşoare practica la firma cu care a semnat convenţia. Nici o altă convenţie de practică nu poate fi semnată/acceptată în acelaşi an universitar. Convenţiile de practică semnate vor fi depuse la secretariatul facultăţii până la data de 10 iunie. În cazul în care un student nu predă convenţia de practică până la această dată se consideră că nu a absolvit stagiul de practică şi va putea să refacă stagiul în vara următoare. Conventia de practica ce trebuie completată (de mana) şi semnată este: scan0004.pdf

Stagii la companii din afara țării

Anunț referitor la colocviile de practică

Colocviile de practică vor fi anunțate până la sfârșitul sesiunii. La colocvii vor participa studenții care nu desfășoară practica în facultate sau în cadrul unui proiect POSDRU al facultății. Studenții care fac practica în facultate sau în proiecte POSDRU vor preda documentele necesare îndrumătorului de practică din facultate la o dată stabilită de acesta.

TRIPOD

Proiectul TRIPOD oferă stagii stagii pentru CTI la următoarele companii de profil:

IXIA

Pentru a aplica la un internship în cadrul IXIA, vă rugăm să folosiți site-ul Stagii pe Bune:

Anritsu

Pentru a aplica la un internship în cadrul Anritsu, vă rugăm să folosiți site-ul Stagii pe Bune:

CBN-IT

Pentru a aplica la un internship în cadrul CBN-IT, vă rugăm să folosiți site-ul Stagii pe Bune:

FSSGlobal

Pentru a aplica, puteti trimite un CV la adresa Ovidiu DRAGHICI

OMV PETROM-Rafinaria PETROBRAZI

Pentru a aplica, puteti trimite un CV la adresa Valentin PLESU

Avantaje TRIPOD

Documente intenție

Atenție, aceste acte nu vă obligă la un stagiu, dar sunt necesare pentru cazul în care veți fii acceptați la una din compeniile din program.