Android Development with Kotlin - Summer School

Mentori: Radu-Ioan Ciobanu, Radu Marin, Alexandru Gherghina

Locație: Facultatea de Automatică și Calculatoare, Politehnica București, Google Lab (sala EG302)

Interval de desfășurare: 22 - 31 Iulie, orele 16:00 - 20:00

Descriere:

Îți dorești o carieră axată pe dezvoltarea de aplicații mobile? Alătură-te trainerilor noștri care, pe parcursul școlii de vară, te vor ajuta să îți îmbunătățești abilitățile de dezvoltator Android.

Printre lucrurile pe care le vei explora de-a lungul programului se numără construirea aplicațiilor mobile Android folosind limbajul de programare Kotlin și toolkit-ul Jetpack Compose, dar și asimilarea de cunoștințe legate de elemente de bază UI și crearea de intefețe intuitive cu Material Design, implementarea de liste eficiente, îmbunătățirea experienței utilizatorilor, structurarea codului pentru aplicații performante și ușor de navigat, conectarea la Internet, stocarea persistentă de date, și nu în ultimul rând integrarea inteligenței artificiale (Gemini) pentru experiențe personalizate.

Participă la sesiuni interactive de laborator, primește feedback constructiv și lucrează la proiecte reale de dezvoltare Android! Activitățile din cadrul școlii de vară vor facilita atât familiarizarea cu cunoștințe teoretice esențiale în domeniu, cât și dobândirea de abilități practice - vom dezvolta împreună mai multe aplicații care să te ajute să-ți câștigi încrederea în talentul tău de dezvoltator Android.

Inscriere: link