Unelte utilizator

Unelte site


studenti:diploma:2013-2014

Diferențe

Aici sunt prezentate diferențele dintre versiunile selectate și versiunea curentă a paginii.

Link către această vizualizare comparativă

Both sides previous revision Versiuni anterioare
Urmatoarea versiune
Versiuni anterioare
studenti:diploma:2013-2014 [2014/09/06 20:36]
razvan.deaconescu [Sesiunea de diplomă septembrie 2014]
studenti:diploma:2013-2014 [2020/07/19 13:49] (curent)
Linia 1: Linia 1:
-= Diplomă 2013-2014 =+====== Diplomă 2013-2014 ======
  
-* Studenții trebuie să fie prezenți, în ziua și sala planificată, cu **15 minute** înainte de începerea sesiunii. +   Studenții trebuie să fie prezenți, în ziua și sala planificată, cu **15 minute** înainte de începerea sesiunii. 
-*În intervalul până la începerea sesiunii, se vor preda secretarului comisiei slide-urile pentru prezentare. +     În intervalul până la începerea sesiunii, se vor preda secretarului comisiei slide-urile pentru prezentare. 
-*Slide-urile trebuie să se găsească pe un stick USB (nu pe e-mail).+     Slide-urile trebuie să se găsească pe un stick USB (nu pe e-mail).
  
-== Metodologie de finalizare a studiilor în UPB ==+===== Metodologie de finalizare a studiilor în UPB =====
  
-* TODO+   TODO
  
-== Înscriere pentru examenul de licență ==+===== Înscriere pentru examenul de licență =====
  
-* Informații despre înscrierea pentru examenul de licență găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]].+   Informații despre înscrierea pentru examenul de licență găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]].
  
-== Informații ==+===== Informații =====
  
-* Informații despre înscrierea pentru proiectul de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]]. +   Informații despre înscrierea pentru proiectul de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:inscriere]]. 
-* Informații despre predarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:predare]]. +   Informații despre predarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:predare]]. 
-***Lucrarea de diplomă va fi verificată anti-copiere.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. +     **Lucrarea de diplomă va fi verificată anti-copiere.** Lucrarea trebuie să fie originală, fără elemente copiate sau adaptate din alte lucrări, articole de specialitate, articole online etc. 
-* Informații despre susținerea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:sustinere]]. +   Informații despre susținerea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:sustinere]]. 
-* Informații despre redactarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:redactare]].+   Informații despre redactarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii [[:studenti:diploma:redactare]].
  
-* Pentru alte informații sau întrebări, trimiteți un mesaj la adresa [[diploma-intrebari@cs.pub.ro]].+   Pentru alte informații sau întrebări, trimiteți un mesaj la adresa [[diploma-intrebari@cs.pub.ro]].
  
-== Sesiunea de diplomă iulie 2014 ==+===== Sesiunea de diplomă iulie 2014 =====
  
-* Sesiunea de diplomă iulie 2014 are loc în perioada **7-11 iulie 2014**. +   Sesiunea de diplomă iulie 2014 are loc în perioada **7-11 iulie 2014**. 
-* Lucrările de diplomă se predau fizic și electronic (upload) **miercuri, 2 iulie 2014, în intervalul 10:00-18:00, în sala EF008**. +   Lucrările de diplomă se predau fizic și electronic (upload) **miercuri, 2 iulie 2014, în intervalul 10:00-18:00, în sala EF008**. 
-* Înainte de predare lucrările trebuie să fie uploadate urmând [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] și pe cs.curs.pub.ro la materia [[http://cs.curs.pub.ro/2013/course/view.php?id=278|Lucrare Licenta 2014]] (trebuie să vă înrolați). +   Înainte de predare lucrările trebuie să fie uploadate urmând [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] și pe cs.curs.pub.ro la materia [[http://cs.curs.pub.ro/2013/course/view.php?id=278|Lucrare Licenta 2014]] (trebuie să vă înrolați). 
-*În formularul de upload de pe [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] completați titlul lucrării **în limba română**.+     În formularul de upload de pe [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] completați titlul lucrării **în limba română**.
  
-=== Comisia 1 ===+==== Comisia 1 ====
  
 Comisia 1 își desfășoară activitatea în sala **ED314**, în perioada **9-10 iulie**, începând cu ora **8:30**. Comisia 1 își desfășoară activitatea în sala **ED314**, în perioada **9-10 iulie**, începând cu ora **8:30**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Nicolae Țăpuș, președinte +  -  Prof.dr.ing. Nicolae Țăpuș, președinte 
-Prof.dr.ing. Vasile Lungu, membru +  -  Prof.dr.ing. Vasile Lungu, membru 
-Prof.dr.ing. Răzvan Rughiniș, membru +  -  Prof.dr.ing. Răzvan Rughiniș, membru 
-Prof.dr.ing.  Emil Slușanschi, membru +  -  Prof.dr.ing.  Emil Slușanschi, membru 
-Conf.dr.ing. Sorin Ciureanu, membru +  -  Conf.dr.ing. Sorin Ciureanu, membru 
-S.l.dr.ing. Laura Gheorghe, membru +  -  S.l.dr.ing. Laura Gheorghe, membru 
-As.drd.ing. Sergiu Costea, secretar +  -  As.drd.ing. Sergiu Costea, secretar 
-As.drd.ing. Mihai Carabaș, secretar +  -  As.drd.ing. Mihai Carabaș, secretar 
-As.drd.ing. Andrei Voinescu, secretar+  -  As.drd.ing. Andrei Voinescu, secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 1 este descrisă aici (**{{:studenti:diploma:2014_comisia_1.pdf|Link repartizare}}**). **IMPORTANT**: o parte dintre studenții de la comisia 1 au fost mutați la comisia 2. Dacă nu vă regăsiți pe planificarea de la comisia 1, verificați secțiunea și documentele corespunzătoare comisiei 2. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 1 este descrisă aici (**{{:studenti:diploma:2014_comisia_1.pdf|Link repartizare}}**). **IMPORTANT**: o parte dintre studenții de la comisia 1 au fost mutați la comisia 2. Dacă nu vă regăsiți pe planificarea de la comisia 1, verificați secțiunea și documentele corespunzătoare comisiei 2.
  
-=== Comisia 2 ===+==== Comisia 2 ====
  
 Comisia 2 își desfășoară activitatea în sala **EF001**, în perioada **8-9 iulie**, începând cu ora **8:30**. Comisia 2 își desfășoară activitatea în sala **EF001**, în perioada **8-9 iulie**, începând cu ora **8:30**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Francisc Iacob, președinte +  -  Prof.dr.ing. Francisc Iacob, președinte 
-Conf.dr.ing. Ion Bucur, membru +  -  Conf.dr.ing. Ion Bucur, membru 
-Conf.dr.ing. Cornel Popescu, membru +  -  Conf.dr.ing. Cornel Popescu, membru 
-Conf.dr.ing. Decebal Popescu, membru +  -  Conf.dr.ing. Decebal Popescu, membru 
-S.l.dr.ing. Cătălin Chera, membru +  -  S.l.dr.ing. Cătălin Chera, membru 
-Ș.l. dr.ing. Voichița Iancu, membru +  -  Ș.l. dr.ing. Voichița Iancu, membru 
-As.ing. Laurențiu Duca, secretar +  -  As.ing. Laurențiu Duca, secretar 
-As.drd. ing. Răzvan Tătăroiu, secretar+  -  As.drd. ing. Răzvan Tătăroiu, secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 2 este descrisă aici (**{{:studenti:diploma:2014_comisia_2.pdf|Link repartizare}}**). Repartizarea studenților în cadrul comisiei 2 este descrisă aici (**{{:studenti:diploma:2014_comisia_2.pdf|Link repartizare}}**).
  
-=== Comisia 3 ===+==== Comisia 3 ====
  
 Comisia 3 își desfășoară activitatea în sala **EG403**, în perioada **09-10 Iulie**, începând cu ora **08:30**. Comisia 3 își desfășoară activitatea în sala **EG403**, în perioada **09-10 Iulie**, începând cu ora **08:30**.
  
-**Important** Fiecare student trebuie să participe la toată sesiunea de examinare. Vă rugăm să veniți cel târziu la ora 08:20 pentru copierea prezentărilor pe un laptop comun.+    * Important** Fiecare student trebuie să participe la toată sesiunea de examinare. Vă rugăm să veniți cel târziu la ora 08:20 pentru copierea prezentărilor pe un laptop comun.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Valentin Cristea, președinte +  -  Prof.dr.ing. Valentin Cristea, președinte 
-Conf.dr.ing. Florin Pop, membru +  -  Conf.dr.ing. Florin Pop, membru 
-Conf.dr.ing. Ciprian Dobre, membru +  -  Conf.dr.ing. Ciprian Dobre, membru 
-Ș.l.dr.ing. Catalin Leordeanu, membru +  -  Ș.l.dr.ing. Catalin Leordeanu, membru 
-Ș.l. dr.ing. Matei Popovici, membru +  -  Ș.l. dr.ing. Matei Popovici, membru 
-Ș.l.dr.ing. George Milescu, membru +  -  Ș.l.dr.ing. George Milescu, membru 
-As.drd.ing. Mihai Bucicoiu, secretar +  -  As.drd.ing. Mihai Bucicoiu, secretar 
-As.drd. ing. Lucian Mogoșanu, secretar+  -  As.drd. ing. Lucian Mogoșanu, secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 3 este descrisă aici (**{{https://www.dropbox.com/s/v1ik329n3ug96x6/RepartizareComisia3Iulie2014.pdf|Repartizare Comisia 3}}**). Repartizarea studenților în cadrul comisiei 3 este descrisă aici (**{{https://www.dropbox.com/s/v1ik329n3ug96x6/RepartizareComisia3Iulie2014.pdf|Repartizare Comisia 3}}**).
  
-=== Comisia 4 ===+==== Comisia 4 ====
  
 Comisia 4 își desfășoară activitatea în sala **ED010**, în perioada **8-11 IULIE 2014**, începând cu ora **9:00**. Comisia 4 își desfășoară activitatea în sala **ED010**, în perioada **8-11 IULIE 2014**, începând cu ora **9:00**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Adina Florea, președinte +  -  Prof.dr.ing. Adina Florea, președinte 
-Prof.dr.ing. Florica Moldoveanu, membru +  -  Prof.dr.ing. Florica Moldoveanu, membru 
-Prof.dr.ing. Ștefan Trăușan Matu, membru +  -  Prof.dr.ing. Ștefan Trăușan Matu, membru 
-Ș.l.dr.ing. Irina Mocanu, membru +  -  Ș.l.dr.ing. Irina Mocanu, membru 
-Ș.l.dr.ing. Victor Asavei, membru +  -  Ș.l.dr.ing. Victor Asavei, membru 
-Ș.l.dr.ing. Mihnea Muraru, membru +  -  Ș.l.dr.ing. Mihnea Muraru, membru 
-Ș.l.dr.ing. Andreea Urzică, secretar +  -  Ș.l.dr.ing. Andreea Urzică, secretar 
-As.ing. Mihaela Balint, secretar+  -  As.ing. Mihaela Balint, secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 4 este descrisă mai jos. Repartizarea studenților în cadrul comisiei 4 este descrisă mai jos.
Linia 184: Linia 184:
 A.U = Andreea Urzică A.U = Andreea Urzică
  
-=== Comisia 5 ===+==== Comisia 5 ====
  
 Comisia 5 își desfășoară activitatea în sala **EG 301**, în perioada **8-10 IULIE 2014**, începând cu ora **8.30**. Comisia 5 își desfășoară activitatea în sala **EG 301**, în perioada **8-10 IULIE 2014**, începând cu ora **8.30**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-Prof.dr.ing. Florin Rădulescu, președinte +  -  Prof.dr.ing. Florin Rădulescu, președinte 
-Prof.dr.ing. Mariana Mocanu, membru +  -  Prof.dr.ing. Mariana Mocanu, membru 
-Prof.dr.ing. Dorin Irimescu, membru +  -  Prof.dr.ing. Dorin Irimescu, membru 
-Conf.dr.ing. Alexandru Boicea, membru +  -  Conf.dr.ing. Alexandru Boicea, membru 
-Ș.l.dr.ing. Carmen Odubășteanu, membru +  -  Ș.l.dr.ing. Carmen Odubășteanu, membru 
-Ș.l.dr.ing. Valentin Lungu, membru +  -  Ș.l.dr.ing. Valentin Lungu, membru 
-Ș.l.dr.ing. Alexandru Radovici, secretar +  -  Ș.l.dr.ing. Alexandru Radovici, secretar 
-As.drd.ing. Sorin Ciolofan, secretar+  -  As.drd.ing. Sorin Ciolofan, secretar
  
 Repartizarea studenților în cadrul comisiei 5 este descrisă mai jos Repartizarea studenților în cadrul comisiei 5 este descrisă mai jos
Linia 273: Linia 273:
 N.P = Nirvana Popescu  N.P = Nirvana Popescu
 D.I = Dorin Irimescu  D.I = Dorin Irimescu
-== Sesiunea de diplomă septembrie 2014 ==+===== Sesiunea de diplomă septembrie 2014 =====
  
-* Sesiunea de diplomă septembrie 2014 are loc în perioada **15-16 septembrie 2014**. +   Sesiunea de diplomă septembrie 2014 are loc **marți, 16 septembrie 2014**. 
-* Lucrările de diplomă se predau fizic și electronic (upload) **miercuri, 10 septembrie 2014, în intervalul 10:00-18:00, în sala EG106**. +   Lucrările de diplomă se predau fizic și electronic (upload) **miercuri, 10 septembrie 2014, în intervalul 10:00-18:00, în sala EG106**. 
-* Înainte de predare lucrările trebuie să fie uploadate urmând [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] și pe cs.curs.pub.ro la materia [[http://cs.curs.pub.ro/2013/course/view.php?id=278|Lucrare Licenta 2014]] (trebuie să vă înrolați). +   Înainte de predare lucrările trebuie să fie uploadate urmând [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] și pe cs.curs.pub.ro la materia [[http://cs.curs.pub.ro/2013/course/view.php?id=278|Lucrare Licenta 2014]] (trebuie să vă înrolați). 
-*În formularul de upload de pe [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] completați titlul lucrării **în limba română**.+     În formularul de upload de pe [[https://studenti.pub.ro/|site-ul studenti.pub.ro]] completați titlul lucrării **în limba română**. 
 +  *  **Nou**: Lista lucrărilor submise pentru pentru susținerea proiectului de diplomă în sesiunea septembrie 2014 se găsește în [[https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Anh5Op_iFi3jdEZlVzhvS3R4NTgxVHMzVmp1a2hnemc&usp=sharing|acest spreadsheet Google]]. 
 +    *  Este posibil ca unele lucrări să nu fie susținute pentru că cei care au predat nu au absolvit examenele restante avute. Vom actualiza lista când vom avea aceste informații. 
 +==== Comisia 1 ====
  
-=== Comisia 1 ===+Comisia 1 își desfășoară activitatea în sălile **EC101/EC105**, **marți, 16 septembrie 2014**, începând cu ora **08:30**.
  
-Comisia 1 își desfășoară activitatea în sala **TODO**, în perioada **TODO**, începând cu ora **TODO**.+Comisia 1 este compusă din:
  
-Comisia este compusă din: +    * Subcomisia 1a, EC101** 
-# TODO +   Prof.dr.ing. Ștefan Trauşan-Matu, președinte 
-# TODO +   Conf.dr.ing. Sorin Ciureanu. membru 
-# TODO+   As.drd.ing. Clementin Cercel, secretar
  
-Repartizarea studenților în cadrul comisiei 1 este descrisă aici (**TODO**).+    Subcomisia 1b, sala EC105** 
 +  -  Ş.l.dr.ing. Carmen Odubășteanu, responsabil 
 +  -  Conf.dr.ing. Dragoș Niculescu, membru 
 +  -  Conf.dr.ingIoan Bucur, membru
  
-=== Comisia 2 ===+Repartizarea studenților în cadrul comisiei 1 este descrisă mai jos
  
-Comisia 2 își desfășoară activitatea în sala **TODO**, în perioada **TODO**, începând cu ora **TODO**.+    Subcomisia 1asala EC101**
  
-Comisia este compusă din: +  -  MITRA M. George-Daniel 
-# TODO +  -  STOENESCU E. Radu 
-# TODO +  -  BOBULIŞTEANU V. Lorin 
-# TODO+  -  BUDULAN Ștefania 
 +  -  STAMATI Daniela 
 +  -  DRĂGHICI M. Mihail 
 +  -  BOŞCU T. Daniel-Marian 
 +  -  CONDOIU M. Maria-Iuliana 
 +  -  BIVOL Mihai 
 +  -  BRAD A. Florin - Mărgărit 
 +  -  CROITORU P. Ioana 
 +  -  IACOB G.B.I. Radu Cristian Alexandru 
 +  -  VLAD V. Adrian Mihail 
 +  -  CIORBARU S.M. Vicenţiu-Marian 
 +   MINCU N. Diana 
 +   VELCIU Cozmin 
 +   GHEORGHIU Mihnea
  
-Repartizarea studenților în cadrul comisiei 2 este descrisă aici (**TODO**).+    Subcomisia 1b, sala EC105**
  
-=== Comisia 3 ===+  -  CEPOI G. Mihai 
 +  -  CHELARU A. Laura-Elena 
 +  -  DUNAEV V. Mihail 
 +  -  PETRESCU C. Rareş 
 +  -  NIŢU V. Răzvan - George 
 +  -  BĂCÎRCEA Z.P. Marius-Adrian 
 +  -  BREZAE F.V. Vlad 
 +  -  CRISTEA C.N. Paul-Victor 
 +  -  DUMITRESCU M.M. Evelina-Andreia 
 +  -  MANEA J. Valentina Mihaela 
 +  -  PĂTRĂŞCOIU J. Andrei Radu 
 +  -  PĂVĂLUCĂ N. Matei 
 +  -  POPESCU Andrei 
 +  -  POPESCU C. Bogdan-Constantin 
 +  -  PREDA L. Alexandru - Teodor 
 +  -  SANDU L.D. Sorina Gabriela 
 +  -  SĂNDULESCU V. Dragoş 
 +  -  TRAISTĂ-POPESCU D. Vlad
  
-Comisia își desfășoară activitatea în sala **TODO**, în perioada **TODO**, începând cu ora **TODO**.+==== Comisia 2 ==== 
 + 
 +Comisia 2 își desfășoară activitatea în sala **EC004**, **marți, 16 septembrie 2014**, începând cu ora **08:30**.
  
 Comisia este compusă din: Comisia este compusă din:
-# TODO +  -  Prof.dr.ing. Francisc Iacob, președinte 
-# TODO +   Conf.dr.ing. Constantin Ilaș, membru 
-# TODO+   As.drd.ing. Dan Dragomir, secretar
  
-Repartizarea studenților în cadrul comisiei este descrisă aici (**TODO**).+Repartizarea studenților în cadrul comisiei este descrisă mai jos.
  
-=== Comisia 4 ===+  -  BOGHIU V. Marius-Cristian 
 +  -  GRIGORIE George 
 +  -  RANTEŞ D. Cornel-Mihai 
 +  -  CONACHIU Liviu 
 +  -  BĂRZU Ancuța 
 +  -  MURGOCI C. Gabriela 
 +  -  BARBU A. Lavinia Gabriela 
 +  -  IONIŢĂ I. Mircea - Ioan 
 +  -  OLTEANU V. Raul-Constantin 
 +  -  DEACONU D. Ioan 
 +  -  DONCEA P.B. Radu 
 +  -  MUŞAT S. Andrei - Alexandru 
 +  -  VIŞAN H. Tudor 
 +  -  ZĂPUC I. Ionel-Marian 
 +  -  ZĂRNESCU Alexandru 
 +  -  DOBRII I. Ionuţ-Alexandru 
 +  -  BÎRLOIU V. Tiberiu-Ciprian 
 +  -  RĂDOI Liviu
  
-Comisia 4 își desfășoară activitatea în sala **TODO**, în perioada **TODO**, începând cu ora **TODO**.+/*
  
-Comisia este compusă din: +   - GRIGORIE George 
-# TODO +   - RANTEŞ D. Cornel-Mihai 
-# TODO +   - BEDŐ G.B. Anita 
-# TODO+   - BARBU A. Lavinia Gabriela 
 +   - IONIŢĂ I. Mircea - Ioan 
 +   - OLTEANU V. Raul-Constantin 
 +   - DEACONU D. Ioan 
 +   - MUŞAT S. Andrei - Alexandru 
 +   - VIŞAN H. Tudor 
 +   - BÎRLOIU V. Tiberiu-Ciprian 
 +   - RĂDOI Liviu 
 +   - DONCEA P.B. Radu 
 +   - ZĂPUC I. Ionel-Marian 
 +   - CHELARU A. Laura-Elena 
 +   - MINCU N. Diana 
 + 
 +  * / 
 + 
 +==== Comisia 3 ==== 
 + 
 +Comisia 3 își desfășoară activitatea în sala **EG301/EC002**, **marți, 16 septembrie 2014**, începând cu ora **08:30**. 
 + 
 +Comisia 3 este compusă din: 
 + 
 +    * Subomisia 3b, sala EG301** 
 +  -  Prof.dr.ing. Nirvana Popescu, președinte 
 +  -  Șl.dr.ing. Mihai Ionescu, membru 
 +  -  Ș.l.dr.ing. Șerban Radu, membru 
 + 
 +    * Subomisia 3b, sala EC002** 
 +  -  Conf.dr.ing. Alin Moldoveanu, responsabil 
 +  -  Conf.dr.ing. Alexandru Boicea, membru 
 +  -  As.drd.ing. Traian Popeea, secretar 
 + 
 +Repartizarea studenților în cadrul comisiei 3 este descrisă mai jos. 
 + 
 +    * Subomisia 3a, sala EG301** 
 + 
 +  -  UNGUREANU V. Marius 
 +  -  MIHAI Cosmin 
 +  -  BÂTICA N. Daniel 
 +  -  MIHAI I. Alexandra 
 +  -  STANA V. Iulian 
 +  -  BOBE T. Cătălin 
 +  -  CERNOV A. Vladimir 
 +  -  FĂTU A. Mihai - Alin 
 +  -  DOGARU L. Dorian 
 +  -  BADEA C. Cătălin-Răzvan 
 +  -  SEVASTIAN R. Ivona-Emma 
 +  -  GODEANU Dragoș Petre 
 +  -  MARIN Andreea 
 +  -  BĂDESCU M. Ana 
 +   MARCU I. Alina-Elena
  
-Repartizarea studenților în cadrul comisiei 4 este descrisă aici (**TODO**).+    Subomisia 3b, sala EC002**
  
 +  -  CALOTESCU N. Alexandru Cătălin
 +  -  MECU I. Vlad
 +  -  MÎRLOGEANU Claudia
 +  -  FLOREA I. Ştefan-Răzvan
 +  -  MUTULEANU C. Carol-Robert
 +  -  PÂRVULESCU M. Floarea-Eugenia
 +  -  BĂLAN Cătălin
 +  -  BARBU V. Ionuţ-Cătălin
 +  -  CISMARU Gh. Gheorghe Adrian
 +  -  CULINCU Diana
 +  -  GLIGA C. Andrei
 +  -  LAZĂR Pavel
 +  -  LUPOIU N. Dragoş-Eugeniu
 +  -  MORARU Dragoș
 +  -  NEACŞU M. Mihai
 +  -  TUDORICĂ S. Constantin-Alexandru
 +  -  IVĂNICĂ I. Gabriel
  
studenti/diploma/2013-2014.1410025009.txt.gz · Ultima modificare: 2014/09/06 20:36 de către razvan.deaconescu