Unelte utilizator

Unelte site


studenti:diploma:inscriere

Diferențe

Aici sunt prezentate diferențele dintre versiunile selectate și versiunea curentă a paginii.

Link către această vizualizare comparativă

Both sides previous revision Versiuni anterioare
Urmatoarea versiune
Versiuni anterioare
studenti:diploma:inscriere [2018/12/09 21:24]
razvan.deaconescu [Pași înscrirere pentru susținere]
studenti:diploma:inscriere [2020/07/19 13:49] (curent)
Linia 1: Linia 1:
-= Înscrierea pentru proiectul de diplomă =+====== Înscrierea pentru proiectul de diplomă ======
  
 Urmăriți denumirile oficiale în cadrul paginii [[:promovare:denumiri]]. Urmăriți denumirile oficiale în cadrul paginii [[:promovare:denumiri]].
  
-== Fișa tematică a proiectului de diplomă ==+===== Fișa tematică a proiectului de diplomă =====
  
 Înainte de începerea proiectului de diplomă (adică în luna **ianuarie** și **februarie**) trebuie completată, de către student și profesorul coordonator, fișa tematică a proiectului de diplomă ([[https://drive.google.com/folderview?id=0B3h5Op_iFi3jTmNMQXo4RU5kdUk&usp=sharing|în diverse formate]] sau [[http://koala.cs.pub.ro/gitweb/?p=systems/templates.git;a=tree;f=forms/diploma;hb=HEAD[|în format LaTeX]]). Înainte de începerea proiectului de diplomă (adică în luna **ianuarie** și **februarie**) trebuie completată, de către student și profesorul coordonator, fișa tematică a proiectului de diplomă ([[https://drive.google.com/folderview?id=0B3h5Op_iFi3jTmNMQXo4RU5kdUk&usp=sharing|în diverse formate]] sau [[http://koala.cs.pub.ro/gitweb/?p=systems/templates.git;a=tree;f=forms/diploma;hb=HEAD[|în format LaTeX]]).
Linia 17: Linia 17:
 </note> </note>
  
-== Pași înscriere pentru susținere ==+===== Pași înscriere pentru susținere ===== 
 + 
 +<note important> 
 +Pașii de mai jos se referă la susținere fizică a proiectului de diplomă. 
 + 
 +Pentru susținerea online (vară 2020) formularele de înscriere se găsesc și se încarcă pe https://studenti.pub.ro. 
 +</note>
  
 Pentru înscrirea pentru susținerea proiectului de diplomă trebuie urmați pașii de mai jos. Pașii trebuie urmați în jurul lunii **iunie** pentru sesiunea iulie, și în luna **septembrie** pentru sesiunea septembrie. Datele se pot afla de la secretariat. Pentru înscrirea pentru susținerea proiectului de diplomă trebuie urmați pașii de mai jos. Pașii trebuie urmați în jurul lunii **iunie** pentru sesiunea iulie, și în luna **septembrie** pentru sesiunea septembrie. Datele se pot afla de la secretariat.
Linia 25: Linia 31:
 </note> </note>
  
-Obținerea formularelor de înscriere. +  -  Obținerea formularelor de înscriere. 
-#* Este vorba de 3 formulare, care se obțin de la secretariat. Fiecare formular trebuie să existe pe o foaie separată. +  * Este vorba de 3 formulare, care se obțin de la secretariat. Fiecare formular trebuie să existe pe o foaie separată. 
-#*# {{:studenti:licenta:cerere_inscriere_diploma_disertatie.pdf|cerere de înscriere la proiectul de diplomă}} {{:studenti:disertatie:acs_-_cerere_inscriere_examen_-_diploma-dizertatie.doc|ACS - Cerere Inscriere Examen - Diploma-Dizertatie.doc}} +  *# {{:studenti:licenta:cerere_inscriere_diploma_disertatie.pdf|cerere de înscriere la proiectul de diplomă}} {{:studenti:disertatie:acs_-_cerere_inscriere_examen_-_diploma-dizertatie.doc|ACS - Cerere Inscriere Examen - Diploma-Dizertatie.doc}} 
-#*#* În fișă veți completa denumirile de [[:promovare:denumiri|aici]]. La domeniu veți completa //Calculatoare și Tehnologia Informației//, iar la specializare, după caz, //Calculatoare// **sau** //Tehnologia Informației//+  *#* În fișă veți completa denumirile de [[:promovare:denumiri|aici]]. La domeniu veți completa //Calculatoare și Tehnologia Informației//, iar la specializare, după caz, //Calculatoare// **sau** //Tehnologia Informației//
-#*# {{:studenti:licenta:declaratie_originalitate.pdf|declarație pe proprie răspundere că proiectul de diplomă vă aparține}} {{:studenti:disertatie:acs_-_declaratie_de_originalitate.doc|ACS - Declaratie de Originalitate.doc}} +  *# {{:studenti:licenta:declaratie_originalitate.pdf|declarație pe proprie răspundere că proiectul de diplomă vă aparține}} {{:studenti:disertatie:acs_-_declaratie_de_originalitate.doc|ACS - Declaratie de Originalitate.doc}} 
-#*# fișă de lichidare {{:studenti:disertatie:acs_-_fisa_lichidare.doc|ACS - Fisa lichidare.doc}} +  *# fișă de lichidare {{:studenti:disertatie:acs_-_fisa_lichidare.doc|ACS - Fisa lichidare.doc}} 
-#*#* La "Catedra de specialitate" semnează coordonatorul lucrării de diplomă. +  *#* La "Catedra de specialitate" semnează coordonatorul lucrării de diplomă. 
-#*#* Se obține de la secretariatul facultății. +  *#* Se obține de la secretariatul facultății. 
-#*#* Puneți titlul lucrării în **limba română**. +  *#* Puneți titlul lucrării în **limba română**. 
-Verificarea în baza de date că sunteți absolvent. +  -  Verificarea în baza de date că sunteți absolvent. 
-#* Se face la secretariat. +  * Se face la secretariat. 
-#* Se va scrie în colț dreapta-sus "Absolvent 2011/2012/2013/whatever cu/fără taxă". Această constatare trebuie ștampilată. +  * Se va scrie în colț dreapta-sus "Absolvent 2011/2012/2013/whatever cu/fără taxă". Această constatare trebuie ștampilată. 
-Trebuie să obtineți 4 vize pe foaia de lichidare, care arată că nu aveți datorii financiare față de facultate: +  -  Trebuie să obtineți 4 vize pe foaia de lichidare, care arată că nu aveți datorii financiare față de facultate: 
-## De la bilbioteca mare, vis-a-vis de biserică, la etajul 3. +    -  De la bilbioteca mare, vis-a-vis de biserică, la etajul 3. 
-## De la catedra de specialitate - semnătură din partea coordonatorului. Tot coordonatorul semnează și cererea de înscriere la diplomă. +    -  De la catedra de specialitate - semnătură din partea coordonatorului. Tot coordonatorul semnează și cererea de înscriere la diplomă. 
-## De la departamentul financiar: R 012; în fișă scrie greșit R124. +    -  De la departamentul financiar: R 012; în fișă scrie greșit R124. 
-##* Observație 2011 (posibilă și în anii următori): Pe formular scrie să mergeți în rectorat la camera R124. Totuși, pe ușa sălii este un mesaj care vă trimite în alta parte: +    * Observație 2011 (posibilă și în anii următori): Pe formular scrie să mergeți în rectorat la camera R124. Totuși, pe ușa sălii este un mesaj care vă trimite în alta parte: 
-##** cei fără taxă la R 126 +    ** cei fără taxă la R 126 
-##** cei cu taxă la R 126 +    ** cei cu taxă la R 126 
-## De la administratia caminelor (P6). +    -  De la administratia caminelor (P6). 
-Formularul de inscriere la diploma trebuie semnat de student, de coordonator, decanat și secretariat. +  -  Formularul de inscriere la diploma trebuie semnat de student, de coordonator, decanat și secretariat. 
-#* De semnăturile decanatului și secretariatului se ocupă secretariatul. +  * De semnăturile decanatului și secretariatului se ocupă secretariatul. 
-Declarația pe proprie răspundere este semnată de fiecare student. +  -  Declarația pe proprie răspundere este semnată de fiecare student. 
-Aveți nevoie de 2 poze format 3x4 cm (buletin), pe care le atașati acestor formulare. +  -  Aveți nevoie de 2 poze format 3x4 cm (buletin), pe care le atașati acestor formulare. 
-#* Pozele trebuie să fie mate/opace. +  * Pozele trebuie să fie mate/opace. 
-Aveți nevoie de copie după buletin.+  -  Aveți nevoie de copie după buletin.
studenti/diploma/inscriere.1544383489.txt.gz · Ultima modificare: 2018/12/09 21:24 de către razvan.deaconescu