Unelte utilizator

Unelte site


studenti:licenta:2013-iulie:home

Aceasta e o versiune anterioară a paginii.


= Sesiunea de diplomă iulie 2013 =

* Sesiunea de diplomă iulie 2013 are loc în perioada 8-12 iulie 2012, astfel: Comisia 1: sala TODO Comisia 2: sala TODO Comisia 3: sala TODO Comisia 4: sala TODO Comisia 5: sala TODO * Studenții trebuie să fie prezenți, în ziua și sala planificată, cu 15 minute înainte de începerea sesiunii. În intervalul până la începerea sesiunii, se vor preda secretarului comisiei slide-urile pentru prezentare. Slide-urile trebuie să se găsească pe un stick USB (nu pe e-mail). * Documente utile Fișa de înscriere pentru diplomă - format doc

Metodologie de finalizare a studiilor în UPB
Înscriere pentru examenul de licență

* Informații despre înscrierea pentru examenul de licență găsiți în cadrul paginii Înscrierea pentru proiectul de diplomă.

Predarea lucrării de diplomă

* Urmăriți paginile dedicate ce descriu Predarea lucrărilor de diplomă și Redactarea lucrării de diplomă. * Lucrările de diplomă se predau miercuri, 3 iulie 2013, în intervalul 10:00-18:00, în sala EF008. * Înainte de predare lucrările trebuie să fie uploadate urmând site-ul studenti.pub.ro.

Informații

* Informații despre înscrierea pentru proiectul de diplomă găsiți în cadrul paginii Înscrierea pentru proiectul de diplomă. * Informații despre predarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii Predarea lucrărilor de diplomă. * Informații despre susținerea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii Susținerea lucrării de diplomă. * Informații despre redactarea lucrării de diplomă găsiți în cadrul paginii Redactarea lucrării de diplomă.

* Pentru alte informații sau întrebări, trimiteți un mesaj la adresa diploma-intrebari@cs.pub.ro.

studenti/licenta/2013-iulie/home.1370282693.txt.gz · Ultima modificare: 2013/07/31 16:17 (editare externă)