Unelte utilizator

Unelte site


studenti:summer-schools:2023:iot

“Unlocking the Possibilities of IoT” Summer School

De la sistemele de casă inteligentă, vehicule conectate, dispozitive purtabile și până la orașe inteligente, agricultura inteligentă sau sănătatea conectată, tehnologiile IoT devin tot mai căutate deoarece permit un nivel ridicat de conectivitate și mobilitate la un cost accesibil.

Suntem înconjurați de dispozitive inteligente care folosesc această tehnologie pentru a transforma modul în care interacționăm cu tot ceea ce se află în jurul nostru. Datorită beneficiilor care vin odată cu dezvoltarea tehnologiilor IoT (creșterea conectivității, optimizarea resurselor prin automatizarea proceselor, îmbunătățirea calității vieții prin monitorizarea sănătății etc) potențialul lor este explorat și dezvoltat într-un ritm accelerat. Dar cum sunt colectate datele? Cum sunt procesate? Care sunt limitările și provocările? Acestea sunt o parte din întrebările la care încercăm să răspundem în timpul acestei școli de vară.

Alte Detalii:

  • Locație: Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB, Google Lab (sala EG302)
  • Data: 2 - 6 august
  • Mentor: Cosmin Chenaru
  • Speakeri invitați: Dan Tudose, Vlad Corneci, Robert Alexă
  • Cerințe necesare: C/C++ programming knowledge (intermediate level), Communication protocols knowledge (intermediate level)

Link: Scoli de vara Google

studenti/summer-schools/2023/iot.txt · Ultima modificare: 2023/05/30 11:05 de către laura.ruse