Unelte utilizator

Unelte site


studenti:diploma:redactare

Redactarea lucrării de diplomă

În cadrul acestei pagini, sunt reamintite recomandările și indicațiile pentru redactarea lucrării de diplomă.

Indicații și recomandări pentru redactarea lucrării de diplomă

Template-uri

Pentru realizarea documentului lucrării de diplomă recomandăm să folosiți template-ul Microsoft Office sau template-ul LaTeX.

Citarea corecta a surselor in lucrarea de diploma

Mai jos aveti cateva site-uri care detaliaza modul corect de realizare al citarilor. Va recomandam sa respectati cel putin unul dintre formatele prezentate in aceste linkuri, si in template-urile de mai sus:

În vederea realizării unei citări corespunzătoare, recomandăm căutarea articolelor pe Google Scholar » Click pe butonul Cite de sub intrarea corespunzătoare, care vă oferă citările corespunzătoare ale articolelor indexate în diverse formate. Totodată, recomandăm utilizarea unui plugin pentru BibTex în cazul în care optați pentru LaTex, sau utilizarea de aplicații dedicate pentru realizarea de citări (e.g., Mendeley sau EndNote) pentru Word care vă generează automat intrările formatate pe diverse stiluri de citare.

Regulamente de Etica in UPB Cod de Conduita ACS

Mai jos puteti gasi regulamentul de etica al Universitatii Politehnica Bucuresti, si Codul de Conduita al Facultatii de Automatica si Calculatoare.

Nerespectarea sau incalcarea regulilor expuse in oricare dintre aceste documente va duce la aplicarea sanctiunilor din regulamentul intern al UPB, respectiv, la mustrare, avertisment scris sau exmatriculare din Universitatea Politehnica din Bucuresti.

studenti/diploma/redactare.txt · Ultima modificare: 2018/03/14 23:04 de către emil.slusanschi